Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/03/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


AVC-X6800H: Νέος μεγάλος πολυκαναλικός ολοκληρωμένος από την Denon.




AVC-X6800H: Νέος μεγάλος πολυκαναλικός ολοκληρωμένος από την Denon.
2024/01/23, [δ.τ.]

Η Denon ανακοίνωσε τον νέο της ολοκληρωμένο AV, με κωδικό AVC-X6800H, μια κορυφαία σχεδίαση η οποία προσφέρει όλο το πακέτο τεχνολογιών ήχου και εικόνας της εταιρίας, σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός... πολυκαναλικού υπερόπλου για απαιτητικούς.
Ο νέος ενισχυτής προσφέρει 11.4 κανάλια με ισχύ 205W ανά κανάλι και έχει δυνατότητα να διαχειριστεί, ως προενισχυτής, μέχρι 13.4 κανάλια. Μπορεί να αποκωδικοποιήσει Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced και Auro 3D, με δυνατότητα upmixing συμβατικού υλικού σε Dolby Surround, DTS Neural:X και Auro-Matic.
Στο κομμάτι του βίντεο, προσφέρονται 7 είσοδοι και 2 έξοδοι HDMI, όλες με δυνατότητα υποστήριξης υλικού 8K και δυνατότητα pass-through υλικού κωδικοποιημένου με HLG, HDR, Dolby Vision HDR10+ και Dynamic HDR.
Ο ενισχυτής μπορεί να συνδεθεί σε οικοσύστημα HEOS για να πραγματοποιήσει streaming ήχου και να υποστηρίξει ήχο σε εγκαταστάσεις multi-room. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του το λογισμικό της Audyssey για την αντιστάθμιση της ακουστικής του χώρου, ενώ, με πρόσθετη χρέωση, μπορεί να αναβαθμίσει τον ενισχυτή ώστε να χρησιμοποιεί το Dirac Live.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, https://www.kinotechniki.gr/, https://www.denon.com/