Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/04/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Exposure παρουσίασε νέο CD player στην σειρά 3510.

Η Exposure παρουσίασε νέο CD player στην σειρά 3510.
2024/02/29, [δ.τ.]

Για να γιορτάσει τα 50 χρόνια δημιουργίας πραγματικού Hi-Fi για πραγματικούς λάτρεις της μουσικής, όπως λέει, η Exposure ανακοίνωσε το νέο CD player 3510, το οποίο ανήκει στην, κατά τα φαινόμενα, επιτυχημένη σειρά 3510.
Οι παλαιότεροι θα θυμούνται, φυσικά, ότι όταν ο CD κυκλοφόρησε πριν τέσσερις δεκαετίες, διαφημίστηκε με το σύνθημα "τέλειος ήχος για πάντα". Φυσικά, στην πραγματικότητα, τίποτα δεν είναι ούτε τέλειο ούτε για πάντα, αλλά παρά τις διάφορες δηλώσεις για τον θάνατο του CD, το φορμά συνεχίζει να υπάρχει, παίρνοντας μια θέση δίπλα στο βινύλιο και τις ταινίες σε αυτό που θα λέγαμε “κατηγορία φυσικών μέσων αποθήκευσης”.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από αυτό που οι χρήστες πραγματικά επιθυμούν στην πράξη, παρά από διάφορες τρέχουσες “τάσεις”. Λειτουργεί ως αυτόνομο CD player, ενώ είναι, επίσης, σχεδιασμένο ως CD transport για σύνδεση είτε με τον προενισχυτή 3510 ή 5010 της εταιρείας είτε με τον ολοκληρωμένο ενισχυτή 3510, εφοδιασμένο με το προαιρετικό άρθρωμα DAC, και -υποθέτουμε- με κάθε συσκευή που έχει ψηφιακές εισόδους. Η εταιρία, βασισμένη την επιτυχία του compact XM CD, χρησιμοποιεί top-loading μηχανισμό φόρτωσης του δίσκου, με κάλυμμα που ολισθαίνει και μαγνητικό puck.
Στα βασικά χαρακτηριστικά του CD 3510 περιλαμβάνουν διπλό DAC PCM1704 και αναλογικό στάδιο με διακριτούς ημιαγωγούς και τοπικές σταθεροποιήσεις, με το τροφοδοτικό να βασίζεται σε έναν ένα μεγάλο δακτυλιοειδή μετασχηματιστή και ξεχωριστές γραμμές για το μηχανικό μέρος και τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά, καθώς και κύκλωμα χρονισμού υψηλής ακρίβειας.

info: Κοσμάς Ηλίας&ΣΙΑ ΕΠΕ, τηλ.: 210-381.1720, https://www.kosmasaudiovideo.gr/, https://exposurehifi.com/