Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/01/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα ηχεία από την LG.

Νέα ηχεία από την LG.
2024/01/17, [δ.τ.]

Τα ηχεία της LG είναι σχεδιασμένα για να ενσωματώνονται εύκολα στην καθημερινότητα και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο ακούτε μουσική, podcasts, voice books, ή βλέπετε ταινίες. Μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, είτε προτιμάτε το Spotify, είτε το Apple Music ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα streaming, εύκολα και γρήγορα, ενώ, μέσω της εφαρμογής XBOOM για το κινητό, μπορείτε να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής, ακόμα και να συγχρονίζετε πολλαπλά ηχεία για μια πραγματική εμπειρία ήχου surround, αναφέρει η εταιρία.
Το LG XBOOM RNC5 διαθέτει πλούσια μπάσα που θα μετατρέψουν τη μουσική σε σκέτη απόλαυση, γι’ αυτό και είναι ιδανικό για πάρτι. Με την ασύρματη λειτουργία πάρτι, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο LG XBOOM RNC5 για να διπλασιάσετε την ένταση του ήχου, υπάρχει λειτουργία καραόκε, ενώ η εφαρμογή DJ σας επιτρέπει την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο. Το ηχείο προσφέρει είσοδο υποδοχής κιθάρας, USB και ραδιόφωνο για την αναπαραγωγή μουσικής.
Το LG XBOOM RNC7 διαθέτει πολλαπλό Bluetooth και μέσω του XBOOM App, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τρεις συσκευές ταυτόχρονα και να χειριστούν μια λίστα αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής. Το ηχείο συγχρονίζεται με την τηλεόραση, μέσω ξεχωριστού καλωδίου ή Bluetooth για να απολαμβάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακό ήχο που γεμίζει τον χώρο.
Το ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG5Q έχει ισχύ 20W, με αλγόριθμο ενίσχυσης που παρέχει έντονο μπάσο σε χαμηλές εντάσεις. καθώς, επίσης, και τη λειτουργία Sound Boost που διευρύνει το ηχητικό πεδίο. Διαθέτει μπαταρία που διαρκεί έως και 18 ώρες, ενώ μπορείτε να το μεταφέρεται οπουδήποτε, αφού διαθέτει προστασία IP67 και είναι ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη σκόνη.
Το ασύρματο XBOOM Go XG7 διαθέτει τουίτερ θόλου, ενισχυτή 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης του μπάσου και Sound Boost. Η διάρκεια της μπαταρίας είναι 24 ώρες και οπτικά εφέ 16 εκατομμυρίων χρωμάτων μέσω της εφαρμογής XBOOM App. Το ηχείο χάρη στην προστασία IP6710, αντέχει στο νερό και τη σκόνη.

info: LG Electronics Ελλάς, τηλ.: 210-480.0564, https://www.lg.com/gr