Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/03/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα 50άρια της Marantz

Τα 50άρια της Marantz
2023/10/24, [δ.τ.]

Ο κωδικός CD 50 είναι, βεβαίως, ιστορικός για την Marantz και η επιστροφή του ως CD 50n δεν περνά απαρατήρητη. Συνδυάστε το νέο CD player με τον καθαρόαιμο ολοκληρωμένο Model 50 και κάποιος καταλαβαίνει ότι η εταιρία κλείνει το μάτι σε μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία καταναλωτών...
Όχι ότι όσοι αποκτήσουν το CD 50n δεν θα έχουν πρόσβαση στα καλά του streaming και των media player, αφού η συσκευή περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, όπως συμβατικές ψηφιακές εισόδους και δυνατότητα σύνδεσης στο οικιακό δίκτυο και το διαδίκτυο μέσω WiFi και Ethernet προσφέροντας, επίσης, δυνατότητα διαχείρισης stream μέσω Bluetooth, AirPlay2 και Spotify Connect και σύνδεσης με τηλεόραση μέσω HDMI/ARC, ενώ υποστηρίζεται και το οικοσύστημα της τεχνολογίας HEOS.
Όλα αυτά η συσκευή τα συνδυάζει με ένα φροντισμένο, με βάση τα όσα αναφέρει η Marantz, CD τρανσπόρτ και έναν DAC βασισμένο σε τσιπ της ESS και ψηφιακά φίλτρα που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρία.
Για να συμπληρωθεί το concept, είναι διαθέσιμος και ο ολοκληρωμένος Model 50, προφανώς εμπνευσμένος από τον επιτυχημένο, κατά τα φαινόμενα, Model 40, μια σχεδίαση βασισμένη σε στάδιο ισχύος AB, με βαρύ τροφοδοτικό η οποία αποδίδει 70W ανά κανάλι. Του τελικού σταδίου προηγείται ένα κύκλωμα με την τελευταία έκδοση των γνωστών αρθρωμάτων HDAM, ενώ υπάρχει και προενισχυτής phono (MM).

info: Audio Group Greece., τηλ.: 210-672.1200, https://isembel.gr/, https://www.marantz.com/