Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/03/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η σειρά Nu-Vista καλά κρατεί: Νέα Phono και DAC από την Musical Fidelty.

Η σειρά Nu-Vista καλά κρατεί: Νέα Phono και DAC από την Musical Fidelty.
2023/12/12, [δ.τ.]

H περασμένη χρονιά ήταν πολύ δραστήρια για τους Βρετανούς, οι οποίοι παρουσίασαν τα PRE, PAS και PAM, καθώς και τους ενισχυτές 800.2. Οπότε, δεν ήταν περίεργο που στο κλείσιμο παρουσίασαν δύο ακόμη Nu-Vista. Το Vinyl 2 και το DAC.
Οι δύο συσκευές βασίζονται στην τεχνογνωσία της Musical Fideltiy γύρω από τα δύο αυτά κυκλώματα (προενίσχυσης/αποέμφασης κεφαλών και μετατροπής d/a), η οποία υποστηρίζεται στην συγκεκριμένη περίπτωση από κυκλώματα με λυχνίες Nuvistor. Εννοείται, ότι οι δυο συσκευές χρησιμοποιούν τα νέα βαριά και ιδιαιτέρως εμφανίσιμα σασί που έχουμε ήδη γνωρίσει, τα οποία εξασφαλίζουν την απαραίτητη ακαμψία που απαιτούν τα μεγάλα τυπωμένα με τα πολλά διακριτά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται.
Η Musical Fideltiy έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεση της, το πρώτο τρίμηνο του 2024 να βάλει στην αγορά και ένα εξωτερικό τροφοδοτικό, βασισμένο στην εμπειρία της από τις άλλες συσκευές της σειράς. Θα ονομάζεται Nu-Vista Uni PSU.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, https://www.exclusiveaudio.gr/, https://www.musicalfidelity.com/