Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/02/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Uniti Nova PE: Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα της Naim Audio.

Uniti Nova PE: Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα της Naim Audio.
2024/01/30, [δ.τ.]

Η έκδοση Nova PE (Power Edition) του Uniti, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή τη σειρά συσκευών της Naim. Η νέα συσκευή συνδυάζει ένα streamer/DAC με τα απαραίτητα ενισχυτικά ώστε να μπορεί να οδηγήσει σωστά ένα καλό ζευγάρι ηχεία και να αποτελέσει μια πλήρη λύση, με την γνωστή ποιότητα των Βρετανών.
Το Nova PE μπορεί να υποστηρίξει εγγενώς πολλές δημοφιλείς συνδρομητικές υπηρεσίες streaming, όπως είναι το Spotify Connect, το Tidal, το Qobuz και το Apple Music, αλλά φυσικά δίνει πρόσβαση και σε ένα τεράστιο αριθμό δωρεάν διαδικτυακών ροών.
Η συσκευή υποστηρίζει επίσης όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα streaming, UPnP, Chromecast και AirPlay, είναι Roon Ready και μπορεί να συνδεθεί με συσκευές μέσω Bluetooth aptX HD. Ο έλεγχος της συσκευής γίνεται μέσα από την ειδική εφαρμογή των Focal & Naim, υποστηρίζοντας, μάλιστα και multiroom σε περιβάλλον με συμβατές συσκευές.
Το κομμάτι του ενισχυτή βασίζεται σε διακοπτικό στάδιο εξόδου, το οποίο αποδίδει 150W ανά κανάλι (περισσότερο από τα διπλάσια, σε σχέση με το Uniti Nova).
Η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη.

info: Athens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1031, https://www.athensproaudio.gr/, https://www.naimaudio.com/