Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/03/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο υπογούφερ από την PSB.

Νέο υπογούφερ από την PSB.
2024/01/24, [δ.τ.]

Το BP8 είναι το πρώτο ενεργό υπογούφερ σε μια νέα γενιά κορυφαίων μοντέλων που ανακοίνωσε η PSB, με την ονομασία SubSeries, το κύριο χαρακτηριστικό των οποίων θα είναι η καλή απομόνωση των κραδασμών και η χρήση ενισχυτών NCore.
Όπως καταλαβαίνει κάποιος και από τον κωδικό του μοντέλου, το BP8 βασίζεται σε δύο μονάδες οκτώ ιντσών, οι οποίες οδηγούνται από έναν ενισχυτή τεχνολογίας HybridDigital, με ισχύ 500W, δημιουργώντας ένα σύστημα κατάλληλο τόσο για εφαρμογές μουσικής όσο και για οικιακό κινηματογράφο.
Η καμπίνα, αναφέρει η PSB είναι κόμπακτ, κλειστού τύπου και χρησιμοποιεί σημεία στήριξης της IsoAcoustics ώστε να μην μεταφέρει κραδασμούς στο περιβάλλον. Πέρα από την απομόνωση, η PSB έχει φροντίσει ιδιαίτερα τόσο την καμπίνα όσο και την αρχιτεκτονική ώστε να ελαχιστοποιήσει τους χρωματισμούς. Η εταιρία αναφέρει ότι το περίβλημα είναι τόσο άκαμπτο ώστε το ηχείο μπορεί να κατέβει μέχρι τα 20Hz, διατηρώντας την λεπτομέρεια και την ακρίβεια του, ενώ τα δύο γούφερ βασίζονται σε κώνους από ανθρακονήματα και διαθέτουν πηνία φωνής μεγάλης ισχύος και ισχυρό μαγνητικό σύστημα. Για την μείωση των κραδασμών, τα γούφερ είναι τοποθετημένα σε αντίθετες πλευρές της καμπίνας.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, https://www.psbspeakers.com/