Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/01/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Rotel.




Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Rotel.
2023/11/14, [δ.τ.]

Με τον RAS-5000 η Rotel επιχειρεί να ανακαθορίσει την ιδέα του δικαναλικού ολοκληρωμένου ενισχυτή, προσφέροντας μια συσκευή με δυνατότητα streaming, ψηφιακές και αναλογικές εισόδους, δυνατότητα σύνδεσης HDMI/ARC και επαρκή ισχύ.
Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες τις συνήθεις υπηρεσίες, Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, με υποστήριξη Airplay 2 και Google Cast και, φυσικά, έχει πρόσβαση σε όλες τις ελεύθερες υπηρεσίες streaming του διαδικτύου. Μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση μέσω του διαύλου HDMI/ARC, ώστε με απλό τρόπο η τελευταία να ακούγεται από τα ηχεία που είναι συνδεδεμένα στον ενισχυτή.
Πέραν αυτών, ο RAS-500 προσφέρει ένα πλήρες σε δυνατότητες ψηφιακό πακέτο με συμβατικές ψηφιακές εισόδους (ομοαξονική και οπτική), θύρα USB για streaming από υπολογιστή και δυνατότητα ad-hoc streaming μέσω Bluetooth με codec aptX HD. Το DAC που υποστηρίζει το ψηφιακό κομμάτι του ενισχυτή ανήκει στην ESS και μπορεί να διαχειριστεί σήματα μέχρι 32/384.
Κατά τα γνωστά, η κατασκευή του ενισχυτή είναι προσεγμένη, με custom μετασχηματιστές και γραμμικό στάδιο ισχύος, τάξης ΑΒ, το οποίο αποδίδει 220W/4Ω.
Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε δύο φινιρίσματα, μαύρο και ασημί.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.rotel.com/