Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/01/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Shanling ανακοίνωσε κορυφαίο CD player περιορισμένης έκδοσης.

Η Shanling ανακοίνωσε κορυφαίο CD player περιορισμένης έκδοσης.
2024/01/04, [δ.τ.]

Έχοντας γράψει την δική της ιστορία στον χώρο των CD players υψηλών απαιτήσεων, η Shanling ανακοίνωσε στις αρχές της χρονιάς ένα νέο, κορυφαίο μοντέλο, φόρο τιμής στις διάσημες σχεδιάσεις του παρελθόντος. Το CD-T35 βασίζεται σε κορυφαία εξαρτήματα με περιορισμένη διαθεσιμότητα και, ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν.
Οι περισσότεροι αναγνωρίζουν το όνομα της εταιρίας από το κορυφαίο λαμπάτο player της, το CD-T300 μια σχεδίαση του 2004, με εντυπωσιακή εμφάνιση και την χαρακτηριστική στήριξη τριών σημείων. Το νέο μοντέλο της Shanling, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Ιανουάριο σε περιορισμένο αριθμό (99 συσκευές μόνο), βασίζεται στον θρυλικό μηχανισμό ανάγνωσης CD-Pro 2 της Philips και στο στάδιο της μετατροπής d/a χρησιμοποιεί τα ολοκληρωμένα AK4499EQ της Asahi-Kasei (AKM). Ο μηχανισμός της Philips δεν παράγεται πλέον και η AKM έχει διακόψει την παράδοση των ολοκληρωμένων αυτών από το 2020, όταν μια πυρκαγιά κατέστρεψε μεγάλο μέρος των εγκαταστάσεών της. Δεν απορεί, επομένως, κάποιος με τον περιορισμό στα κομμάτια.
Η εταιρία χρησιμοποίησε, επίσης, κορυφαίας ποιότητας παθητικά εξαρτήματα και καλωδιώσεις και ενσωμάτωσε στο νέο player τις ιδέες για τις οποίες έχει γίνει γνωστή, όπως το βαθυπερατό φίλτρο σταθερής φάσης και τον custom μετατροπέα ρεύματος σε τάση, ενώ το στάδιο εξόδου είναι, εννοείται, λαμπάτα, με τέσσερις, συνολικά, διπλοτριόδους 12AU7.
Το πακέτο συμπληρώνεται από ενσωματωμένο streamer το οποίο δίνει πρόσβαση τόσο σε τοπικούς πόρους όσο και σε υπηρεσίες του διαδικτύου. Το user interface βασίζεται σε μια οθόνη αφής.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 210-3839.399, http://www.audiosoulultra.gr/, https://en.shanling.com/