Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 30/06/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ολοκληρωμένος ενισχυτής/streamer από την WiiM.

Ολοκληρωμένος ενισχυτής/streamer από την WiiM.
2023/11/13, [δ.τ.]

Ε, ότι το περιμέναμε, το περιμέναμε, δεν θα πούμε ψέμματα. Η WiiM, αφού συστήθηκε επιτυχώς στο κοινό με τα εντελώς λογικά και ποιοτικά streamer της, κάνει το επόμενο βήμα με τον Amp, έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή με επαρκή ισχύ και όλες τις απαραίτητες δυνατότητες.
Σε αυτές, περιλαμβάνεται, φυσικά, ψηφιακό τμήμα το οποίο μπορεί να διαχειριστεί sample rates μέχρι 24/192, δυνατότητα σύνδεσης με το οικιακό δίκτυο και το διαδίκτυο και πλήρεις δυνατότητες χειρισμού μέσω app, στις οποίες περιλαμβάνεται και γραφικός ισοσταθμιστής.
Οι δυνατότητες σύνδεσης είναι πολλές, και ο ενισχυτής είναι η πρώτη συσκευή της WiiM η οποία περιλαμβάνει θύρα HDMI/ARC, για εύκολη σύνδεση με την τηλεόραση. Ο χρήστης θα βρει επίσης συμβατικές ψηφιακές εισόδους (ομοαξονική και οπτική), αναλογική είσοδο στάθμης line, πλήρως ρυθμιζόμενη έξοδο για την οδήγηση sub, καθώς επίσης και θύρα USB-A στην οποία μπορούν να συνδεθούν εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης.
Η επιλογές της WiiM στο εσωτερικό του Amp, είναι, επίσης, ενδιαφέρουσες. Η εταιρία χρησιμοποιεί λύση της ESS για το κομμάτι της μετατροπής d/a, καθώς και ένα πολύ ισχυρό τσιπ διακοπτικού ενισχυτή της Texas Instruments, το οποίο ψύχει με εσωτερική ψύκτρα, αποδίδοντας 2x60W/8Ω και 2x120W/4Ω, από ένα σασί με διαστάσεις μικρότερες του 200x200.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, https://www.laiosav.gr/, https://www.wiimhome.com/