Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/01/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


XGIMI: Οι έξυπνοι προβολείς της στην ελληνική αγορά.

XGIMI: Οι έξυπνοι προβολείς της στην ελληνική αγορά.
2023/12/21, [δ.τ.]

Η WaveMotion ανακοίνωσε την επίσημη διανομή στην Ελλάδα των προβολέων XGIMI, φέρνοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία σε έξυπνους και φορητούς projectors στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, τα τελευταία 8 χρόνια η XGIMI έχει κερδίσει 38 διεθνή βραβεία σχεδιασμού και καινοτομίας, συμπεριλαμβανομένων των 4 κύριων παγκόσμιων βραβείων βιομηχανικού σχεδιασμού, αποκτώντας δικαίως αναγνώριση για την αφοσίωσή της στην καινοτομία και την ποιότητα.
Ο κατάλογος προϊόντων της περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα, από υψηλής απόδοσης έξυπνους projectors μέχρι τηλεοράσεις laser. Ο προσανατολισμός της εταιρίας προς την ευελιξία, έχει οδηγήσει στη δημιουργία προϊόντων όπως το φορητό Halo+ και το πρώτο 4K long-throw home projector στον κόσμο, Horizon Ultra, αναφέρει η XGIMI. Επιπλέον, η XGIMI στοχεύει στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη μέσω συνεργασιών με εταιρείες όπως η Google και η Harman/Kardon, παρέχοντας οικείο user interface και άψογη ποιότητα ήχου.
Οι φορητοί προβολείς Halo+, Mogo 2 και Mogo 2 Pro επιτρέπουν την δημιουργία ενός μικρού κινηματογράφου που μπορείς να έχεις μαζί σου, στην τσάντα σου ή το σακίδιο πλάτης σου. Με αυτόν, μπορείς να κάνεις το δικό σου "σινεμά" οπουδήποτε, είτε για χαλάρωση στο σπίτι, είτε για παρουσιάσεις δουλειάς.
Στον τομέα των οικιακών προβολέων 4K τα μοντέλα της εταιρίας είναι τα Ηorizon Ultra και Horizon τα οποία, λόγω της τεχνολογίας Έξυπνης Προσαρμογής Οθόνης και του μικρού τους μεγέθους, μπορούν να μετακινηθούν και να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο, μετατρέποντας ουσιαστικά οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας σε κινηματογράφο.
Οι προβολείς τεχνολογίας laser, τέλος, προσφέρουν φωτεινότερα και πιο ζωηρά χρώματα, πιο βαθιά μαύρα και καλύτερη αντίθεση σε σχέση με τους παραδοσιακούς projectors που βασίζονται σε συμβατικές φωτεινές πηγές. Το μοντέλο της εταιρίας, Aura, είναι ανάλυσης 4K UHD και με οπτικά short-throw, μπορούν, δηλαδή, να τοποθετηθούν πολύ κοντά στην επιφάνεια προβολής.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://eu.xgimi.com/