Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/06/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►118ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ AES, ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ...

AV BLOG 

SITE MAP

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 28-31 ΜΑΙΟΥ 2005

118o Συνέδριο AES

H Digidesign παρουσίασε για πρώτη φορά επί ευρωπαικού εδάφους την Icon D-Command μία μεσαία κονσόλα μείξης
Η C100 της Solid State Logic απέκτησε νέο λογισμικό (με το καθόλου εμπνευσμένο όνομα Version 2). Η εταιρία δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένη με την πορεία των πωλήσεων τόσο των C100 όσο και των C200 με πάνω από 80 εγκαταστάσεις.
Το AEQ DR-100 είναι το μικρότερο ψηφιακό recorder με μέγεθος που δεν ξεπερνά αυτό ενός κινητού τηλεφώνου.  Μπορεί να εγγράψει σε ποιότητα CD, διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη FM και επικοινωνεί με τον έξω κόσμο μέσω USB
H Βελγική FAR παρουσίασε to λογισμικό 7software, μία πλατοφόρμα κεντρικού ελέγχου των παραμέτρων λειτουργίας ενός συστήματος ηχείων.  Ο χρήστης μπορεί -ανάμεσα στα άλλα- να ελέγξει την ισοστάθμιση και τις χρονικές καθυστερήσεις για κάθε ηχείο.
Η Genelec παρουσίασε το πολύ μικρό monitor 8020A, το οποίο προορίζεται για χρήση σε μικρούς και "δύσκολους" χώρους. Μαζί με το νέο υπογούφερ 7050Β (που παρουσιάστηκε στην Φρανκφούρτη) μπορεί, όπως βλέπετε, να χρησιμοποιηθεί και για προχωρημένες εφαρμογές multimedia...
Η Focal παρουσίασε την αναλογική έκδοση της σειράς Line 6 με το γνωστό τουίτερ θόλου από βηρύλλιο. Η απόκριση εκτείνεται μέχρι τα 40kHz.
To Sphynx 2 της Merging είναι το πρώτο στον κόσμο οκτακάναλο AD-DA interface, το οποίο υποστηρίζει  PCM, DSD και επικοινωνεί μέσω MADI με το Pyramix.
H παρουσία της Sony επικεντρώθηκε στο πακέτο των Oxford Restoration Tools, μία τριάδα plug-ins για Pro Tools, τα DeClick, DeBuzz και DeNoise για την ιχνηλάτηση και καταστολή των αντίστοιχων θορύβων.
Το νέο προιόν στην σειρά επεξεργαστών της Weiss, είναι το DNA1 (denoiser και declicker). υπήρχαν ακόμη ο παραμετρικός ισοσταθμιστής EQ1, o μετατροπέας sample rate SFC2 και ο μετατροπέας DAC1.
Η D5 Live της Digico, για την υποστήριξη ζωντανού ήχου, με 32 κανάλια επεξεργασίας και ενσωματωμένα εφέ.
 

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr