Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 11/11/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS HIGH END AUDIO VIDEO SHOW 2008...

SITE MAP

Athens High End Audio Video Show 2008
Gallery... σελίδα 3/9
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Audiovalve, AV Club-Burmester, Canary-Esoteric, EBTB-Klipsch, Klipsch-McIntosh, McIntosh-Philips, Philips-Sonics, Sonus-Totem, Tri-ZYX
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Προενισχυτής CA906 από την Canary Audio. Διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό που διακρίνεται στο κάτω μέρος. Ένας από τους ενδιαφέροντες προενισχυτές της έκθεσης ήταν και αυτός ο SL1 “Legend” της Convergent Audio Technology. Λαμπάτος ολοκληρωμένος A100T της Cayin...

... επίσης λαμπάτο cd player της ίδιας εταιρίας (CDT17A)... ... αλλά “όλα τα λεφτά” ήταν αυτό το ρετρό ραδιόφωνο: SP105i. Μεγάλη χοάνη από την Cessaro. Oνομάζεται Affascinate I.

Ενδιαφέρον μικρό Chario. Ονομάζεται Sonnet και ανήκει στην μεγάλη σειρά της εταιρίας. Πρώτη παρουσία σε έκθεση της βρετανικής Chord. Είδαμε τόσο τον ολοκαίνουριο DAC (QBD76) όσο και τα ενδιαφέροντα Chordette που υποστηρίζουν μετάδοση μέσω Bluetooth... ... καθώς επίσης και το Red Reference, ένα κορυφαίο upsampled CD player.

Μονομπλόκ της Classe. Είναι οι CAM-400. To νέο πλατό της Clearaudio ονομάζεται Innovation. Εδώ, με τον βραχίονα Universal και την κεφαλή DaVinci. Η επιτυχημένη σειρά Evolution της Creek έκανε την εμφάνισή της και σε μαύρο χρώμα.

Στάντ με τα αξεσουάρ και καθαριστικά της Crystal... ... η οποία επέδειξε και το THX 3D12 ένα σύστημα πολυκαναλικού ήχου 7.1. Λαμπάτος single ended της Dared με 845 στην έξοδο.

Τον είδαμε ως πρωτότυπο στην έκθεση του Μονάχου, στην Αθήνα τον είδαμε ως συσκευή παραγωγής: Ο ολοκληρωμένος CTH-8550 της DartZeel Οι audiophile συσκευές της dCS έχουν έλθει στην ελληνική αγορά. Εδώ το cd player Pucini. Hχεία της Devore Fidelity. Πρόκειται για τα Nines (αριστερά) και Gibbon Super 8 (δεξιά).

Μονομπλόκ τελικός της Edge (NL10.1). Αποδίδει 225W, με χωρητικότητα τροφοδοτικού 160.000μF και 2 μετασχηματιστές του 1kVA. Πλήρες σύστημα βασισμένο σε πηγή, προενισχυτή και τελικούς ενισχυτές της Electrocompaniet. Λαμπάτος ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Emille, η οποία προσφάτως έφτασε και στην ελληνική αγορά.

Το CDSA της EMM Labs δεν είναι καινούριο, παραμένει όμως εντυπωσιακό. O Meitner έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις ψηφιακές του πηγές. Ηχεία δαπέδου της Epos. Είναι τα Μ16i και M22i. Εδώ και χρόνια, η Esoteric έχει μπει στον χορό των ενισχυτικών. Εδώ ο A100.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr