Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/11/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► ATHENS HIGH END AUDIO VIDEO SHOW 2009....

SITE MAP

Athens High End Audio Video Show
Gallery... σελίδα 6/10
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ:  47Labs - Atmasphere, Audia Flight - Bowers & Wilkins, Bowers & Wilkins - dCS, Denon - Hanss Acoustics, Hanss Acoustics - MBL, MBL - Nagra, Nexus Acoustics - Q Acoustics, Reimyo - Tandem, Telefunken - WLM, Xavian - YBA
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


... το μικρότερο 111F... ... καθώς και μια πλήρη σειρά ηλεκτρονικών, όπως το DAC 1611... ... τον προενισχυτή 6010...

... τον μεγάλο τελικό 9011... ... καθώς και το SA-CD player της σειράς Reference... ... μαζί με μερικά από τα εξαρτήματά του.

Η McIntosh εορτάζει εφέτος τα 60 χρόνια της και παρουσίασε το αντίστοιχο επετειακό σύστημα. Εδώ, ο τελικός ενισχυτής 75... ... και εδώ, ο προενισχυτής C22. Ασφαλώς πρόκειται για κομμάτια συλλογής.  Η ίδια εταιρία επέδειξε το MPC1500 (conditioner)...

... και έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα με κωδικό MX-A60! To πλατό Merrill Scillia MS21. Για την κάρτα ήχου της Metric Lab έχει γίνει αρκετός λόγος τον τελευταίο καιρό. Εδώ η έκδοση ULN-2 την οποία είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι επισκέπτες της έκθεσης.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον, από αισθητικής πλευράς, Lusso της Montegiro. Ρακ με συσκευές της Μoon. Μεγάλος τελικός της Μusical Fidelity. Ονομάζεται AMS50 και αποδίδει 50W σε τάξη Α.

Στην ίδια σειρά, είδαμε το cd player και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή (Μ6)... ... καθώς και τον ολοκληρωμένο Primo, το player AMS CD... ... και τον τελικό ενισχυτή Titan.

Ωστόσο, τε μεγαλύτερο hit της εταιρίας φαίνεται να είναι η χαμηλού κόστους σειρά V, με τον DAC, τον προενισχυτή phono και τον ενισχυτή ακουστικών. Η Nad επέστρεψε δριμύτερη στην ελληνική αγορά. Εδώ, ρακ με συσκευές  της σειράς Master, και τον ολοκαίνουριο M2 με το διακοπτικό στάδιο της Zedex. Ενδιαφέρων επίσης είναι αυτός ο προενισχυτής phono με θύρα USB (PP3)...

... ενώ αυτό το ρακ φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα συλλογή από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρίας.  Οι κεφαλές της γνωστής Nagaoka εισάγονται πλέον και την ελληνική αγορά. Μαγνητόφωνο-μινιατούρα της Nagra για “δύσκολες” ηχογραφήσεις κάθε είδους.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr