Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/11/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► ATHENS HIGH END AUDIO VIDEO SHOW 2009....

SITE MAP

Athens High End Audio Video Show
Gallery... σελίδα 9/10
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ:  47Labs - Atmasphere, Audia Flight - Bowers & Wilkins, Bowers & Wilkins - dCS, Denon - Hanss Acoustics, Hanss Acoustics - MBL, MBL - Nagra, Nexus Acoustics - Q Acoustics, Reimyo - Tandem, Telefunken - WLM, Xavian - YBA
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Μίνι σύστημα με δυνατότητα προβολής εικόνας από την Telefunken. To μεγάλο Thiel CS 3.7 (κέντρο) και το μικρότερο μοντέλο CS 1.6 (δεξιά) Δεν είναι καινούριο, αλλά τραβά πάντοτε την προσοχή: ΤD550 της Thorens. Το νέο TD305 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Ολοκαίνουριος τελικός ενισχυτής της TLA. Ονομάζεται HR-833 και έχει τελείως διαφορετική αισθητική σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αντίστοιχο προενισχυτή, HR Line. Εδώ, οι ελληνικοί λαμπάτοι συναντούν τις ελληνικές χοάνες: ΤLA και Sonus Aeterna Kydon.

Μεγάλη τηλεόραση στη σειρά Regza της Toshiba. Χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό με LED. Το Dark Star της Transrotor... ... και το ZET3 της ίδιας εταιρίας.

Πλήρης σειρά ηλεκτρονικών της Tri. Η Tsakiridis Devices παρουσίασε αυτό το σύστημα με τον προενισχυτή Alexander, τελικούς Orpheus και τσοκ τροφοδοσίας Atlas/Athena. Στον ίδιο χώρο, είδαμε ακόμη τους τελικούς Apollon...

... και Castor. Μια πολύ καινούρια ελληνική προσπάθεια: Τo Anima της Tune Audio είναι ένα τρίδρομο ηχείο χοάνης. Το cd player CDE της Unison Research...

... καθώς και το phono της εταιρίας. To 5a της Vandersteen. Πρώτη παρουσίαση, επί ελληνικού εδάφους, του θηριώδους 1812 της Velodyne. Προσέξτε τη φωτό: Μιλάμε για ένα υπογούφερ δύο δρόμων... Το μεγαλύτερο consumer sub της αγοράς.

Το καινούριο Leonore της Verity Audio. H Vincent παρουσίασε ένα νέο cd player. Ονομάζεται CD-S6MK. To Vita Audio είναι ένα επιτραπέζιο ραδιόφωνο με πραγματικά εντυπωσιακό ήχο και λογική τιμή.

Η Viva μπήκε πολύ πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για μια Ιταλική εταιρία με λαμπάτους ενισχυτές. Εδώ, ο ολοκληρωμένος Solista. To πρωτότυπο του παθητικού προενισχυτή ATT202 της Weiss. Λέμε πρωτότυπο για να μην τρομάξετε από το πλαστικό κουμπί... Το Diva Monitor της WLM (αριστερά) μαζί με το Lyra MkII της ίδιας εταιρίας.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr