Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 14/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS HIGH END SHOW 2006...

AV BLOG 

SITE MAP

Athens High End Show 2006
Gallery... σελίδα 1/7
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Α, A-C, C-E, E-K, L-P, P-S, S-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Το La Campanella της Acapella χρησιμοποιεί όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας σφαιρικές χοάνες. Ο τελικός ενισχυτής Α-60 της Accuphase οδήγησε μια μικρή συλλογή από Klipsch... ...εναλλασσόμενος με τον ολοκληρωμένο E-550 ο οποίος ενίοτε χρησιμοποιήθηκε και ως προ.

Το -τουλάχιστον- επιβλητικό Model 20T της Aerial Acoustics. Ο Air Tight ATM300 χρησιμοποιεί 300Β και αποδίδει 8W ανά κανάλι. Το νέο πλατό της Amazon ονομάζεται Reference και χρησιμοποιεί τροφοδοσία με συσσωρευτές.

Το HTPC της Amisos ήταν το μοναδικό του είδους του στην έκθεση. Ενδιαφέρουσα και ποιοτική κατασκευή. Τα Xenon της Amphion οδηγήθηκαν από μονομπλόκ της Brinkmann. Σειρά ηχείων της ATC. Από αριστερά προς τα δεξιά, SCM40, SCM50SL και SCM7.

O ΜΑ1 MkII της Atma-Sphere είναι μία κλασική φιγούρα στον χώρο των λαμπάτων τελικών αν και η επιλογή της θέσης της εισόδου είναι συζητήσιμη... Oι πηγές και τα ενισχυτικά της Audia αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Προενισχυτές line και phono (Μ1) και τελικός ενισχυτής (P2SE) από την Audio Note.

To νέο Scorpio της γερμανικής Audio Physic. Ηλεκτρονικά (cd player, προενισχυτής και τελικοί ενισχυτές) της Audio Research οδήγησαν τα Sophia της Wilson Audio Oι Baldur 70 της Audio Valve χρησιμοποιούν 4 6AS7G στην έξοδο και διαθέτουν κύκλωμα αυτόματης πόλωσης.

Στην Audiolab έχουν γίνει βήματα εξέλιξης: Ο επεξεργαστής 8000AV και ο τελικός 8000x7 υποστηρίζουν συστήματα 7.1. Μία κλασική σειρά έχει επιστρέψει: Ο προενισχυτής και ο τελικός της σειράς 8000 φέρνουν αναμνήσεις. Τελικοί ενισχυτές (AMP V και AMP III) της Αudionet...

...μαζί με το νέο cd player ART G2 το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο upsampler καθώς επίσης και ψηφιακές εισόδους. Προενισχυτές της Audionet (ΜΑP και MAP1).
Ο προενισχυτής Eklipse της Audio Valve χρησιμοποιεί τέσσρεις 12AU7 και λειτουργεί σε καθαρή τάξη Α.

Ηχεία δαπέδου της σειράς MI 3 της Audiovector. Σαφώς, μια από τις πλέον επιβλητικές παρουσίες της έκθεσης: Το σύστημα Τrio/Basshorn της Avantgarde γέμιζε κυριολεκτικά έναν μεγάλο χώρο. Σειρά μοντέλων της Avantgarde με το Meta Picco σε πρώτο πλάνο.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr