Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 14/11/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS HIGH END SHOW 2006...

AV BLOG 

SITE MAP

Athens High End Show 2006
Gallery... σελίδα 7/7
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Α, A-C, C-E, E-K, L-P, P-S, S-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Ισως το μοναδικό ηλεκτροστατικό ηχείο της έκθεσης ήταν αυτό το Dynastat της Soundlab. Εκπληξη από μία ελληνική εταιρία: Τα Spicom είναι ηχεία με μονάδες πλήρους φάσματος από την εταιρία που ανέπτυξε αρχικά τα μαγνητοστατικά Analysis! Eδώ το μοντέλο 40k. Ο Ultimate Receiver της Sunfire, του γνωστού Bob Carver.

O Shin της ελληνικής TLA (single ended με μηδενική ανάδραση) αποδίδει 21Wrms. To Wind της Totem ξεχώρισε με το ενδιαφέρον σχήμα της καμπίνας του και το άριστα ελεγχόμενο χαμηλό του, παρά το μέγεθος του και τον σχετικώς περιορισμένο χώρο. Το νέο Celius της Triangle.

H πρώτη επίσημη παρουσίαση του πλατό Raven της νέας, στην ελληνική αγορά, TW Acoustic. Oλοκληρωμένος S8, single ended με λυχνίες 854 και ισχύ 2x24w από την Unison Research... ... η οποία επέδειξε επίσης την σειρά υβριδικών ενισυτών Unico, με Mosfets στο στάδιο ισχύος.

Μία από τις πρώτες εμφανίσεις του Verity Audio Rienzi επί ευρωπαικού εδάφους. Το νέο ηχείο εντυπωσίασε αρκετούς... ... όπως άλλωστε και το μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρίας το Parsifal με το οποίο μοιράζεται ορισμένα χαρακτηριστικά. Το πλατό Baltic M της Vyger.

Eνας από τους κορυφαίους DACs, ο Medea της Weiss. Το Sophia της Wilson Audio οδηγήθηκε από ηλεκτρονικά της Audio Research. Ο Δημήτρης Ξιθάλης τιμήθηκε στην εφετεινή έκθεση για την μακρόχρονη παρουσία του στον χώρο...

Ο Χρήστος Μασσέλος, που τιμήθηκε πέρισυ, κάνει την σχετική ανακοίνωση. Γνωστός στους περισσότερους ως "ο γιατρός" αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή όταν φθάσει η πάντα αγχωτική στιγμή που μια (πανάκριβη) συσκευή απαιτήσει επισκευή. Οι συσκευές της νέας σειράς "Υ" του Yves Bernard Andre, μαζί με το Obsession.

To παντα επιβλητικό Ηome Monitor 215 II της Zinghalli. Δύο ηχεία της Zu, το δαπέδου Druid Μκ4 και το βάσης Tone, μαζί με ηλεκτρονικά της Air Tight.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr