Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/092008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►IFA 2008, ΒΕΡΟΛΙΝΟ 29/08-03/09/2008...

AV BLOG 

SITE MAP

IFA 2008
Gallery... σελίδα 3/4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-F, F-M, M-S, S-Y
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Blu-ray/DVD player BD 8002 από την Marantz... ... η οποία επέδειξε ακόμη το combo M-CR 502 με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP-3... ... τους κορυφαίους μονομπλόκ MA-9s2...

... καθώς επίσης και το σύστημα πλατό/βραχίονα TT15s1. Στον χώρο της Mark Levinson είδαμε τον ολοκαίνουριο προενισχυτή/επεξεργαστή No.502... ... καθώς και τον μεγάλο τελικό Νο.53.

O HC7000 ήταν το κεντρικό έκθεμα στο περίπτερο της Mitsubishi. To Performance 6 της Mordaunt Short είναι ένα εντυπωσιακό τρίδρομο ηχείου δαπέδου με δύο 6.5άρια γούφερ, μιντ 4 ιντσών και τουίτερ σε δικό του θάλαμο μεταβλητής διατομής. Ο PR-SC886 είναι ένας μεγάλος ολοκληρωμένος ενισχυτής AV της Onkyo, ο οποίος είναι συμβατός με Dolby True HD και, φυσικά, πιστοποιημένος κατά THX.

Εξαιρετικά μικρός προβολέας Pico της Optoma. Πραγματικά, χωράει στην τσέπη! Τα νέα προιόντα Active Crystal της Philips σε συνεργασία με την Swarovski αποτελούν ένα αξεσουάρ που συνδυάζει αισθητική και τεχνολογία περιλαμβάνοντας “κοσμήματα” με USB και δυνατότητες σύνδεσης μέσω Bluetooth. Η Philips επέδειξε μια πλήρη σειρά από τηλεοράσεις Aurea (το πρώτο μοντέλο της οποίας είδαμε στην περισυνή IFA) με τον κωδικό Aurea II, συνδυάζοντάς τα με ένα ειδικά σχεδιασμένο Sound Bar.

To Cinema One είναι ένα μικρό αλλά πλήρες σύστημα κινηματογραφικού ήχου το οποίο διαθέτει iPod dock και πραγματοποιεί upscaling στα 1080p. Για όσους αναζητούν μια πολύ λεπτή τηλεόραση, η Philips παρουσίασε την Essence. Με βάθος μόλις 37 χιλιοστά (και εξωτερικό σασί για τις συνδέσεις), επεξεργαστή Perfect Pixel HD και ταχύτατο πάνελ (2mS). To MCi500H είναι ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα με δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 160GB και (επιτέλους!) πρόσβαση σε δικτυακό ραδιόφωνο.

Η Net TV είναι ακριβώς αυτό που υπονοεί το όνομά της: Μια τηλεόραση με δυνατότητα πρόσβασης υλικού από το δίκτυο... Elementary my dear Watson... To concept Streamium για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη: μπορείτε να έχετε διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο, και ασύρματα. Το NP2900 είναι ένα δικτυακό player με ενσωματωμένα ηχεία το οποίο μπορεί να streamάρει μουσική και διαδικτυακό ραδιόφωνο μέσω του οικιακού δικτύου.

Το επόμενο βήμα της Philips θα είναι εξαιρετικά... λεπτό. Η εταιρία μελετάει πολύ λεπτά πάνελς με φωτιστικά σώματα LED και ενσωματωμένους κυματοδηγούς οι οποίοι θα εξασφαλίζουν μεγάλη ομοιογένεια στον φωτισμό της οθόνης. Δεν είναι νέο προιόν, αλλά -ίσως- το πιο επιτυχημένο “δώρο” PR. Σε μια χώρα όπου το νερό είναι ένα είδος διεστραμμένου ταμπού, τα μπουκαλάκια με το νερό και τον λογότυπο της εταιρίας έγιναν ανάρπαστα... To Re:System M100 είναι ένα αρθρωτό σύστημα της Revox το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την δημιουργία ενός media server σε οικιακό περιβάλλον.

Το τηλεχειριστήριο Vexo της Ruwido, για όσους θέλουν κεντρικό έλεγχο από ένα κομψό προγραμματιζόμενο remote. To γνωστό BD player BDP-2500 της Samsung... ...η οποία επέδειξε μια τηλεόραση με πάνελ 82 ιντσών η οποία μπορεί να προβάλλει υλικό Ultra High Definition, όταν με το καλό αυτό είναι διαθέσιμο...

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr