Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/092008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► IFA 2008, ΒΕΡΟΛΙΝΟ 29/08-03/09/2008...

AV BLOG 

SITE MAP

IFA 2008
Gallery... σελίδα 4/4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-F, F-M, M-S, S-Y
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


... καθώς επίσης και το YP-S2 ένα player με δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3/WMA/Ogg το οποίο θυμίζει έντονα βότσαλο. Φορητά ραδιόφωνα από την πολύ γνωστή για τους δέκτες παγκόσμιας λήψης Sangean... ... μια εταιρία που παρουσίασε και έναν δέκτη με δυνατότητα λήψης διαδικτυακών σταθμών και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω WiFi. Ο κωδικός του είναι WFT-1.

To μικρό Sansa Fuse της SanDisk είναι διαθέσιμο σε πολλά ενδιαφέροντα χρώματα και χωρητικότητες. Σειρά φορητών ηχοσυστημάτων από την Scott... Τα χρώματα, πάντως, είναι όμορφα. Τηλεόραση της Sharp με δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω συλλεκτών ηλιακής ακτινοβολίας. Ένα ενδιαφέρον concept για να δείξει κανείς την χαμηλή κατανάλωση των σύγχρονων LCDs.

H Sonneteer δεν συμμετείχε στην έκθεση, αλλά είδαμε, για πρώτη φορά από κοντά, τον Morpheus. Είναι το streamer της εταιρίας και παρουσιάστηκε στην εφετινή CES. Τα διαμάντια είναι παντοτινά (αλλά έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται υπερβολικά τελευταίως). Εδώ, “στολίζουν” ένα ραδιοφωνάκι της Sonoro. H Sonos παρουσιάσε τα δύο δικτυακά player του δημοφιλούς multiroom της: To Zoneplayer 120 με ενσωματωμένο τελικό ενισχυτή...

... και το Zoneplayer 90. το οποίο περιλαμβάνει μόνο εξόδους line, ώστε να συνδέεται σε ένα συμβατικό σύστημα ως απλή πηγή. Το Book Reader της Sony είναι μια ενδιαφέρουσα λύση για όσους θέλουν να μελετούν ηλεκτρονικά κείμενα (e-books, κ.λπ) εκτός υπολογιστή. Ο “μεγάλος” ολοκληρωμένος AV DA5400ES.

Η Sony επέδειξε ένα μεγάλο panel ΟLED το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο με την ποιότητα εικόνας του... ... όσο και με το πολύ μικρό βάθος του. Μια πιθανή εξέλιξη της τηλεόρασης είναι η μετατροπή της σε γενικό χώρο προβολής. Η Sony ΕΧ-1 “Picture Frame” είναι ένα καλό παράδειγμα της τάσης αυτής.

Το S5000ES είναι ένα Blu-ray player στην σειρά ES. Έχει ενσωματωμένο decoder AVCHD. Για τους audiophiles, το SCD-XA54000ES είναι ένα ενδιαφέρον player: Συμβατό με SA-CD και CD, CD-R/RW, διαθέτει και έξοδο HDMI. Το Sountina είναι ένα νέο concept της Sony για ένα ηχείο με πολική απόκριση 360 μοιρών το οποίο χρησιμοποιεί μηχανική ζεύξη των μονάδων με έναν διαφανή κύλινδρο από συνθετικό υλικό ο οποίος τελικώς εκπέμπει το ηχητικό κύμα...

... σε αυτή τη λεπτομέρεια φαίνεται ότι η ζεύξη αυτή γίνεται με μια συρμάτινη (;) χορδή, η οποία τανύζεται στα άκρα του σωλήνα. Είδαμε το XEL-1, το πρώτο panel OLED της Sony σε διάφορες εκδόσεις. H Ζ4500 είναι η πρώτη τηλεόραση η οποία επιτυγχάνει frame rate 200Hz χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που η Sony ονομάζει Motionflow. Η επίδειξη ήταν αρκούντως πειστική.

Το Prestige είναι ένα νέο εντυπωσιακό ηχείο δαπέδου της Tangent. Διαδικτυακό ραδιόφωνο με την ονομασία “Noxon” από την Teratec. Ζωντανή επίδειξη “Silent” βιολιού, από την σειρά “Silent Instruments” της Yamaha

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr