Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 11/11/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS HIGH END AUDIO VIDEO SHOW 2008...

SITE MAP

Athens High End Audio Video Show 2008
Gallery... σελίδα 2/9
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Audiovalve, AV Club-Burmester, Canary-Esoteric, EBTB-Klipsch, Klipsch-McIntosh, McIntosh-Philips, Philips-Sonics, Sonus-Totem, Tri-ZYX
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Το δωμάτιο του AV Club που ήταν αφιερωμένο στο audio περιελάμβανε μεταξύ άλλων και ενισχυτή ιδιοκατασκευής... ... ενώ για τις ανάγκες του συστήματος home cinema είχαν επιστρατευθεί Pioneer Kuro, Μarantz και Kef. To θέμα στο δωμάτιο του avmentor ήταν “New Media”. Το ρακ της Exelixis περιελάμβανε όλα τα απαραίτητα για να γίνει αναπαραγωγή αρχείων υψηλής ανάλυσης...

...ήτοι, dac firewire Minerva, iPod docking station 170i της Wadia και ψηφιακό ισοσταθμιστή ακουστικής Copland DRC-205... ... τον προενισχυτή LL2 της Lamm (με interconnects Nirvana S-X Ltd)... ... και τα μόνιτορς L-707 της Lipinski με τους μονομπλόκ L-301 (και καλώδια ηχείων Nirvana S-X Ltd).

To slide show του Πάρη Νικολάου, μέσα από την Essence της Philips. Στο δωμάτιο του AV Site είδαμε ένα CD77 της AMR... ... καθώς και ένα από τα ηχεία της ελληνικής Spicom.

Tο CD 2 της Ayon χρησιμοποιεί λαμπάτο στάδιο εξόδου με τρίοδο σε τάξη Α και μπορεί να συνδεθεί είτε μέσω single ended είτε μέσω balanced γραμμών. Το Goshawk της Ayon χρησιμοποιεί κεραμικές μονάδες αλλά κατόπιν παραγγελίας μπορεί να παραδοθεί και με τουίτερ από διαμάντι, στην έκδοση “D”. O προενισχυτής phono της Ayre... καλά κρυμμένος κάτω από το ρακ...

Αντιθέτως, το cd player CX5e... ... και -βεβαίως- ο νέος κορυφαίος προενισχυτής KXR ήταν πολύ πιο εμφανείς. Το μικρό μόνιτορ FJ-5 της Bauer Audio.

Oι φίλοι της Blumenhofer δεν είδαν το θηριώδες κορυφαίο μοντέλο, είδαν όμως το ολοκαίνουριο Genuin FS3. Παράδειγμα διάρκειας στο χρόνο (και επομένως δικαίωση για τον Amar Bose), τα ηχεία άμεσου/ανακλώμενου ήχου της Bose. O ολοκληρωμένος ZZ One της Bow. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα κυκλοφορήσει μόνο σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Το Signature Diamond της Bowers & Wilkins με το ιδιαίτερα χαρακτηριστικό του σχήμα... ... χαρακτηρισμός που ασφαλώς ταιριάζει και στο ολοκληρωμένο ηχοσύστημα Zeppelin της εταιρίας, το οποίο συνεργάζεται με τα iPod (και το iPhone) της Apple. O ολοκληρωμένος ενισχυτής της Brinkman. Λέγεται, απλώς, Integrated.

Το πλατό La Grange της ίδιας εταιρίας, εξοπλισμένο με βραχίονα παράλληλης μετατόπισης της Air Tangent. Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Burmester ονομάζεται 082. Ο ίδιος Γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε και ένα νέο ηχείο με κωδικό B25.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr