Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 11/11/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ATHENS HIGH END AUDIO VIDEO SHOW 2008...

SITE MAP

Athens High End Audio Video Show 2008
Gallery... σελίδα 9/9
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-Audiovalve, AV Club-Burmester, Canary-Esoteric, EBTB-Klipsch, Klipsch-McIntosh, McIntosh-Philips, Philips-Sonics, Sonus-Totem, Tri-ZYX
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


H Tri είναι μια εταιρία από την Ιαπωνία δια χειρός Junichi Yamazaki. Προφανώς ειδικεύεται στα λαμπάτα. Εδώ φαίνεται ο ολοκληρωμένος TRV-35SE (τάξης ΑΒ με EL34) και το, επίσης λαμπάτο cd player TRV-CD4SE. Τo Quator της Triangle. Οι αδελφοί Τσακιρίδη έχουν πάντα τις εκπλήξεις τους: Εδώ ένας Achilles...

... μια συστοιχία από τροφοδοτικά Artemis τα οποία έχουν αποκτήσει πλέον βολτόμετρο... ... καθώς και ένας νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής με διακοπτικό στάδιο εξόδου. Το Raven One της TW Acustic, με βραχίονα Morch.

Oλοκληρωμένος (200) και cd player CDE.  Αμφότερα ανήκουν στην σειρά Unico της Unison Research. Μια νέα ελληνική εταιρία έκανε την εμφάνισή της στην εφετινή έκθεση. Η Vamp περιλαμβάνει στη σειρά προϊόντων της, τόσο cd player... ... όσο και ενισχυτή (Revival).

Σύστημα της Velodyne το οποίο εκτός του υπογούφερ περιλαμβάνει και μετρητικά ώστε να γίνεται σωστά το στήσιμο. Το K1 της Vivid Audio. Η εταιρία διαθέτει καμπίνες από συνθετικά υλικά, εξαιρετικής κατασκευής αλλά με το αντίστοιχο τίμημα... Σταντ με καλώδια της ΕλβετικήςVovox.

Το Vyger Timor σε ένα εντυπωσιακό μεταλλικό κόκκινο χρώμα. DAC της Weiss, ο μαγνητικός προενισχυτής της MFA και ενισχυτικά της Viola Labs. To εντυπωσιακό Chimera της Wilson Benesch η οποία ειδικεύεται σε κατασκευές με ανθρακονήματα.

Ο νέος μεγάλος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Xindak ονομάζεται A600E. Μια ματιά στο εσωτερικό αρκεί για να πείσει ότι οι Κινέζοι το έχουν πάρει σοβαρά το πράγμα... ..κάτι που φαίνεται από το σύνολο των προϊόντων τους. Ο Passion της YBA. Τον έχουμε ξαναδεί, αλλά είναι -όπως και να το κάνεις- εντυπωσιακός.

 

H ολοκαίνουρια κεφαλή του Hisayoshi Nakatsuka (ΖΥΧ) ονομάζεται 4D.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr