Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 26/11/2003


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►8o ATHENS HIGHEND SHOW 2003...

AV BLOG 

SITE MAP

Gallery... σελίδα 2/5 (b-h)
Ακολουθήστε το link "High Resolution" κάτω από κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο του browser. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης.

ΣΕΛΙΔΑ 1

ΣΕΛΙΔΑ 2

ΣΕΛΙΔΑ 3

ΣΕΛΙΔΑ 4

ΣΕΛΙΔΑ 5

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

O Βurmester 956ΙΙ ήταν μία επιβλητική παρουσία παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε στατική επίδειξη.

Μεγάλα floor standers της Canton.  Δεξιά της σειράς Ergo και αριστερά της σειράς Karat. O νέος αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα παρουσίασε, επίσης και τα μικρότερα συστήματα surround της εταιρίας.

Προενισχυτής-τελικός από την Clearaudio

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

O Clearaudio Balanced Reference βρισκόταν "πίσω" από το πλατό  Μaster Reference στον μεγάλο χώρο που είχε καταλάβει η εταιρία...

...όπου μπορούσε να δεί κανείς και το μικρότερο μοντέλο της Emotion με τον βραχίονα Satisfy.

To Coincident Victory χρησιμοποιεί  τουίτερ planar (το οποίο η εταιρία ρητώς διαφοροποιεί από τα συμβατικά ribbon), αρχιτεκτονική D'Apollito με δύο μιντ θόλου τριών ιντσών και δύο γούφερ, είναι ένα πολύ ευαίσθητο ηχείο (97dB) κατάλληλο για ενισχυτές χαμηλής ισχύος.

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

Το CD 53SE και ο ενισχυτής 5350SE της Creek

Toppers της Eichmann ήταν από τα πλέον ενδιαφέροντα αξεσουάρ της έκθεσης. Της πρώτης παρουσίας τους σε έκθεση επί ελληνικού εδάφους έχει προηγηθεί η μεγάλη διεθνής φήμη τους.

Το νέο μικρό Epos (Μ12.2) σε μία πολύ όμορφη βάση.  Ποιός είπε ότι το Βρετανικό HiFi είναι εκτός παιχνιδιού;  (Το δωμάτιο των Epos/Creek είχε σαφώςε τον καλύτερο λόγο τιμής/απόδοσης)

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

Χωρίς καμμία αμφιβολία ο αστέρας της έκθεσης:  Το Grande Utopia Be της Focal ήταν μακράν το εντυπωσιακότερο έκθεμα τόσο λόγο μεγέθους και τιμής (70.000 ευρώ) όσο και λόγω απόδοσης. Οσοι το άκουσαν την τελευταία μέρα της έκθεσης (μετά από τρία 24ωρα λειτουργίας) πήραν απλώς μία γεύση.  Το ηχείο μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα...

Τα Νοva Utopia περιορίστηκαν σε μία στατική παρουσία.

Ο μεγάλος Gryphon Encore με ισχύ 2x500/2x1000W (8/4Ω) με αρχιτεκτονική dual mono είναι βασισμένος στην εμπειρία της Δανέζικης εταιρίας από την σχεδίαση του Antileon.

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

To Syrinx είναι το μικρό ηχείο της Heil A.M.T

Το Corda της HGP είναι ένα ηχείο δαπέδου 2.5 δρόμων με δύο μίντ σε δικό τους θάλαμο, δύο γούφερ με κώνους από συνθετικά υλικά και τουίτερ μίας ίντσας μεταξωτού θόλου.

Το HGP Mono με την χαρακτηριστική καμπίνα είναι ένα μόνιτορ μαγνητικά θωρακισμένο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εφαρμογές οικιακού κινηματογράφου.

ΣΕΛΙΔΑ 1

ΣΕΛΙΔΑ 2

ΣΕΛΙΔΑ 3

ΣΕΛΙΔΑ 4

ΣΕΛΙΔΑ 5

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ


 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2003
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr