Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 22/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2007, ΜΟΝΑΧΟ, 17-20 ΜΑΙΟΥ 2007...

AV BLOG 

SITE MAP


HIGH END 2007
Gallery... σελίδα 4/5
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-B, C-J, J-O, P-V, V-X
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


H Pathos παρουσίασε το νεο cd player της  με το όνομα Digit. Δεν πηγαίνει τόσο μακρυά από πλευράς αισθητικής όσο το Endorphin αλλά βρίσκεται στα ίχνη του, σαφώς. Σειρά ηχείων Rogue 6 και Rogue 4 από την Penaudio. O εσωτερικός κόσμος του ολοκληρωμένου ενισχυτή της Phonosophie. Αυτή η εταιρία είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα.

Το μεγάλο midfield monitor της PMC, το MB2S-XBD, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε επαγγελματικές εφαρμογές όσο και σε μεγάλα οικιακά συστήματα. Το CD-1 της γερμανικής Progressive Audio. H εταιρία του Ralf Koenen κατασκευάζει ακόμη ενισχυτικά, ηχεία, καλώδια και υλικά βελτίωσης της ακουστικής. Σειρά υπογούφερ της REL

H Reson είναι μια εταιρία η οποία ασχολείται με high end ψηφιακά συστήματα. Εδώ, το opus 21 CD ένα player με μικρές διαστάσεις που λειτουργεί με upsampling στα 705kHz... ... ενώ η εταιρία προσφέρει και μια auiophile εκδοχή του γνωστού server μουσικών αρχείων Hifidelio με την ονομασία Reson RH1 Σειρά κόμπακτ συσκευών από την Restek: Προενισχυτής (mini Pre), μετατροπέας D/A (mini dac) και ραδιοφωνικός δέκτης (mini tun) της σειράς mini modules.

H παράδοση καλά κρατεί. Μπορεί η Roksan να έχει στραφεί και στα ηλεκτρονικά, αλλά ο "Ξέρξης" παραμένει διαχρονικός. Εδώ το Xerxes 20 με βραχίονα Tabriz. Συλλογή συστημάτων Cubo της Sonoro, σε διάφορα χρώματα. Προσφέρουν δέκτες DAB συμβατικούς δέκτες AM/FM και cd players σε μια όμορφη συσκευασία. Δείτε τα σαν κλώνους της Tivoli Audio η οποία είναι και η πρώτη διδάξασα. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το Elipsa της Sonus Faber.

Tα ασύρματα συστήματα της Soundcast χρησιμοποιούν την μπάντα ISM στα 2.4GHZ και την τεχνολογία FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum, όπως εφαρμόζεται και στην ασύρματη δικτύωση 802.11b). Εδώ, το Αudiocast που επιτρέπει την σύνδεση του pc με το ηχοσύστημά σας. Κορυφαία μίνι ακουστικά από την Stax. Πρόκειται για το νέο μοντέλο SRS-005II, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει τροφοδοσία δικτύου ή μπαταρίας. Νέο ηχείο από την Symphonic Line.

Το SACD D10 της T+A είναι λαμπάτο και με ενδιαφέρουσα αισθητική. Μια κλασική παρουσία: Το Westminster Royal της Tannoy. To oλοκαίνουριο TD 550 της Thorens. Ο ιστορικός κατασκευαστής δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του...

H ελληνική TLA ήταν εκεί: Εδώ ο μονομπλόκ με 300B, Shin. H Ιταλική Tound παρουσίασε, μεταξύ άλλων και το T.04, ένα ηχείο δύο δρόμων με καμπίνα χαρακτηριστικού σχήματος. Το Artus της Transrotor. Εχει την φήμη του πιο ακριβού αναλογικού συστήματος με τιμή που φθάνει τα 118.000 ευρώ. Ζυγίζει 220 κιλά.

Περνούσαμε έξω από το στάντ του ειδικού περιοδικού "LP Magazin" όταν το μάτι μας πήρε αυτό το κατασκεύασμα. Μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε έναν τεράστιο παράλληλο βραχίονα, αλλά κατά τα άλλα τίποτε δεν είναι προφανές. Εφαρμογή του "Form Follows Function"... O dual mono ολοκληρωμένος ενισχυτής Absolute 845, της Unison Research με single ended στάδια εξόδου και ξεχωριστό τροφοδοτικό. Ολα καλά, δεν λέμε, αλλά "ολοκληρωμένος" δεν θα πεί "σε ένα κομμάτι"; Το κορυφαίο υπογούφερ της Velodyne ονομάζεται Digital Drive 1812 Singature Edition είναι το πρώτο δίδρομο υπογούφερ της αγοράς (με ένα 12άρι για τις χαμηλές και ένα 18άρι για τις... χαμηλότερες), με συνολική ισχύ 2.500w και ενσωματωμένο ψηφιακό ισοσταθμιστή. Μιλάμε για ένα υπογούφερ ύψους 1 μέτρου και κάτι!

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr