Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 22/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2007, ΜΟΝΑΧΟ, 17-20 ΜΑΙΟΥ 2007...

AV BLOG 

SITE MAP


HIGH END 2007
Gallery... σελίδα 5/5
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-B, C-J, J-O, P-V, V-X
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Πάνω στη σύγχιση της έκθεσης είναι αδύνατο να βρώ τί είναι αυτό το ηχείο... Εχω πάντως την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα νέο μοντέλο της Vienna Acoustics... ... του οποίου η γεωμετρία μπορεί να μεταβληθεί. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι (κυρίως το ότι δεν είναι Vienna Acoustics!) ας στείλει ένα e-mail... Τελικοί ενισχυτές Forte της Viola Labs. Eίναι μομπλόκ και αποδίδουν 75W σε φορτία 8Ω και διαθέτουν balanced σχεδίαση στα στάδια ενίσχυσης της τάσης. Υπάρχει επίσης δυνατότητα να γεφυρωθούν ώστε να αποδώσουν μεγαλύτερες ισχείς.

Στον χώρο ακρόασης της Mythos Audio τα Premonition έπαιξαν με ενισχυτικά της Virtus Audio. Το ρακ είναι το κορυφαίο Nemesis της Mythos. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε και συνεχώς σοβαροί... Ετσι δεν είναι;
Η WLM επέδειξε το ενεργό σύστημα Aura.

 

Σειρά ηχείων της XTZ. Η ΧΤΖ είναι μια νέα εταιρία η οποία διακινεί τα προιόντα της μέσω του διαδικτύου και προσφέρει στον αγοραστή την δυνατότητα να επιστρέψει ένα προιόν μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, αν δεν τον ικανοποιεί.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr