Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/10/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΕΚΘΕΣΗ ΗΧΟΣ + ΕΙΚΟΝΑ 2005...

AV BLOG 

SITE MAP

Πολυκαναλικό σύστημα βασισμένο σε ηλεκτρονικά της Arcam, στο δωμάτιο της Audio Evolution Flight CD-One, Flight Pre και Flight 50/Flight 100.  Cd player, προενισχυτής και τελικοί ενισχυτές της Audia Flight στο δωμάτιο της Audio Evolution

Στο δωμάτιο της Audio Evolution οι επισκέπτες μπορούσαν να ακούσουν τα MI-3 Avantgarde και SI-6 Signature της Audiovector. Ο μονομπλοκ Audionet AMPII, στο δωμάτιο της Acoustic Design.
To σύστημα της Parasound, με τον προενισχυτή επεξεργαστή C1 και τους μονομπλόκ JC1 στο δωμάτιο του νέου καταστήματος AuralVision To Αeolos της Audio Spectrum, οδηγούμενο από τους μονομπλόκ τελικούς ενισχυτές J1 της Parasound. (AuralVision)

Ayon Seagull: Δύο δρόμων, με κεραμικές μονάδες και την χαρακτηριστική καμπίνα ελλειψοειδούς διατομής. (Αudio Design) Λαμπάτος ολοκληρωμένος (Sunrise II) από την Ayon. Τα ηχεία της εταιρίας είναι κατάλληλα για οδήγηση από τέτοιες, μικρής ισχύος συσκευές. (Αudio Design)

Το "μικρό" Bowers & Wilkins 705... ... και το μεγαλύτερο 805, οδηγούμενο από ηλεκτρονικά της Classe.  Η οθόνη είναι της Metz. (Τηλεοπτική)
H νέα σειρά ηχείων XT της Bowers & Wilkins βασισμένη σε προφίλ αλουμινίου. Στην έκθεση οδηγήθηκαν από τον ολοκληρωμένο ραδιοενισχυτή RSX-03.  (Τηλεοπτική) Ισως το περισσότερο ενδιαφέρον περίπτερο -από κατασκευαστικής άποψης- ήταν αυτό της Crystal Audio, με τα αναρτημένα Melody (σχεδιασμένα από τον Αλβανό γλύπτη Ilirian Shima)

To Stonehenge της FAB Audio (Absolute Audio & Visual) Το περιοδικό "Ηχος Εικόνα" υποστήριξε την έκθεση.  Στο δωμάτιο του (εκτός της συντακτικής ομάδας) υπήρχε και το Esoteric UX-3.

ΗL5 Super από την Harbeth (Studio 17) Media player της iAudio, με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ήχου και εικόνας. (Τηλεοπτική)

Kef Reference 201 στο δωμάτιο της Stepcom οδηγήθηκαν από τα ηλεκτρονικά της Hegel. O Kronzilla DM της KR, στο δωμάτιο της Absolute Audio & Visual.
Xωρίς αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους ραδιοφωνικούς δέκτες του κόσμου: Magnum Dynalab MD108. (MF Audio)
 

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr