Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/10/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΕΚΘΕΣΗ ΗΧΟΣ + ΕΙΚΟΝΑ 2005...

AV BLOG 

SITE MAP

Tα "κιβάκια" της Monitor Audio (Radius R45) φαίνεται να συνδυάζουν lifeστυλίστικη αισθητική και audiophile άποψη. (Ηχοέκφραση) Η νέα προσθήκη στην κορυφαία σειρά kW της Musical Fidelity είναι ο συνδυασμός transport/dac DM25. Πραγματοποιεί upsampling στο transport και μεταφορά σήματος με διπλό AES-3 στα 96kHz (Exclusive Audio)
Προενισχυτής PL-P της Nagra. Mία "pro" εταιρία με επιτυχείς  high end προβληματισμούς.  (Exclusive Audio) Το Horizon SE της Nottingham Analogue, στο δωμάτιο του Studio 17.

H ιταλική Omicron παρουσίασε ένα σύστημα καταστολής των κραδασμών που βασίζεται στην χρήση σφαιριδίων και ενός αντίβαρου. (Sonus HiFi)

Προενισχυτής και τελικός ενισχυτής της YBA, τοποθετημένοι στο νέο ράκ της Omicron. (Sonus HiFi)

To Re:system M51είναι ο κεντρικός ελεγκτής του multiroom συστήματος της Revox. Eδώ κάτω από μία οθόνη της ίδιας εταιρίας. (Εxclusive Audio) Quad ESL 989. Τα ESL είναι τα μοναδικά ηλεκτροστατικά πλήρους φάσματος που προσομοιάζουν σημειακή πηγή. (Absolute Audio & Visual)

Eνα από τα πλέον αναγνωρίσιμα CD players: To CD T-100 της Shanling, με λαμπάτο αναλογικό στάδιο. (Absolute Audio & Visual) Ο επεξεργατής Rotel RSP 1098, μαζί με τον πεντακαναλικό τελικό ενισχυτή RMB 1075, με πιστοποίηση THX Ultra.
Transrotor Apollon 40/60, στο δωμάτιο της Obscure Audio Ο Axis της ελληνικής TLA (με 300B), στο δωμάτιο της Obscure Audio.
H MF Audio παρουσίασε τα Verity Audio Sarastro οδηγούμενα από τους τελικούς ενισχυτές Lamm  Mk2.1 To νέο καλώδιο ηχείων του Van Den Hul, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε έκθεση, ονομάζεται Super Nova. (Εxclusive Audio)
To Εlora είναι το κεντρικό ηχείο της Waterfall Audio, η οποία χρησιμοποιεί ως βασικό υλικό το γυαλί (Acoustic Design) To VPI ΗRX με βραχίονα JMW 12.6 (Absolute Audio & Visual)
 

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr