Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/12/2015

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

AΘΗΝΑ, 28-29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ήχος-Εικόνα Show 2015

Λογότυπος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η iFi επέδειξε για πρωτη φορά τον iCan Pro, έναν προενισχυτή/ενισχυτή ακουστικών με διπλό/επιλεγόμενο στάδιο εξόδου, ημιαγωγών/λυχνίας.

Αφίξεις των συσκευών της Integra στην ελληνική αγορά. Εδώ, ο συμβατός με 4K/HDR και Dolby Atmos DTR 20.7, με μετατροπείς της AKM και δυνατότητα αναπαραγωγής 32/384 και DSD 5.6MHz.

Κατασκευασμένο για χρήση σε σκληρές συνθήκες, το Control X της JBL είναι ένα μίνι μόνιτορ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί (σχεδόν) παντού.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η εταιρία επέδειξε επίσης μια εντυπωσιακή σειρά από ασύρματα ηχεία μεταξύ των των οποίων και αυτό το Xtreme Blue. Πολύ ενδιαφέρον concept, ποιότητα κατασκευής και καλός/δυνατός ήχος για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η Ελληνική LAB12 παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα γκάμα προϊόντων στα οποία περιλαμβάνονταν το πλήρως ρυθμιζόμενο φίλτρο τροφοδοσίας Gordian...

…ο ολοκληρωμένος ενισχυτής integre4...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

…ο τελικός ενισχυτής mighty (με EL34) και ο παθητικός προενισχυτής/εξασθενητής true...

…ο προενισχυτής pre1...

…και ο τελικός ενισχυτής suono (με ΚΤ150).

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Ένας ακόμη παραδοσιακός κατασκευαστής αναλογικών συστημάτων που έκανε αισθητή την παρουσία του. H Lenco επέδειξε το L85 (σε μια σειρά από προκλητικά χρώματα)...

...και το μεγαλύτερο L90, για όσους αρέσκονται σε κάτι πιο κλασικό.

Από την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά musicbook της Lindemann, το musicbook:25 είναι μια συσκευή που μπορεί να πραγματοποιήσει streaming (24/192) και να διαβάσει συμβατικά CD. Διαθέτει, επίσης, και έναν προσεγμένο ενισχυτή ακουστικών σε τάξη Α.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

O 219ia της Line Magnetic είναι ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με single ended τριοδικό στάδιο εξόδου βασισμένο σε λυχνίες 300Β. Αποδίδει 24W ανά κανάλι. Οι παρατηρητικοί θα έχουν ήδη διακρίνει τα δεκάστροφα τρίμερ (με άντυγα) για την ρύθμιση της πόλωσης!

Ένα ακόμη νέο ξεκίνημα στην ελληνική αγορά, αυτή τη φορά από την Luxman. Εδώ, ο τελικός M-700u, o προενισχυτής C-700u και ο ολοκληρωμένος ενισχυτής L-505UX.

Η σειρά Evo Two της M2Tech περιλαμβάνει το νέο HiFace, κύκλωμα παραγωγής clcck και το απαραίτητο εξωτερικό τροφοδοτικό.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Από τα μεγάλα ηχεία της έκθεσης, εύκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει το Django XL της Marten...

… και το πραγματικό εντυπωσιακό Neolith της Martin Logan.

Κλασικός McIntosh, στην κυριολεξία. Ο “75” κυκλοφόρησε και πάλι με την ευκαιρία της 60ης επετείου της εταιρίας.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Σε περισσότερο σύγχρονες συσκευές τώρα, στον χώρο της McIntosh είδαμε τον “ψηφιακό” προενισχυτή D150 (επάνω) και τον στερεοφωνικό τελικό MC125 (κάτω)...

... καθώς και τον ενισχυτή ακουστικών MHA100.

Παρούσα στην έκθεση και μια νέα εταιρία κατασκευής ακουστικών, η Meze από την Ρουμανία, παρουσίασε το 99 Classics, μια πολύ προσεγμένη κατασκευή με ξύλινες κάψες...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... και αυτό το mock-up ενός μοντέλου που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, επισήμως. Η εταιρία διαθέτει ακόμη δύο in-ear μοντέλα, το 11Classics και το 11 Deco.

H σειρά Nu-Vista της Musical Fidelity αποτελεί έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό λυχνιών Nuvistor και εξαρτημάτων επιφανειακής στήριξης. Ο υβριδικός ολοκληρωμένος 800 αποδίδει 300W ανά κανάλι.

Ο πολυσυζητημένος HD-DAC της Nagra. Έχει δυνατότητα streaming μέσω USB μέχρι 24/384 και DSD 2x και λαμπάτο στάδιο εξόδου.