Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 04/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►IFA 2007, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 31/8-5/9/2007

AV BLOG 

SITE MAP

IFA 2007
Gallery... σελίδα 2/3
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-H, J-P, P-Y
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Στο περίπτερο των εταιριών που υποστηρίζουν την τεχνολογία προβολής 3LCD είδαμε αυτό το ωραίο πρόπλασμα που εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Το γνωστό Reference R909 της Jamo, σχεδιασμένο από τον Henrik Mortensen τράβηξε πολλά βλέμματα στο περίπτερο της εταιρίας. Το Spot της JBL είναι ένα ιδιαίτερα χαριτωμένο σύστημα ηχείων για υπολογιστές το οποίο διατίθεται σε διάφορα σχέδια και φινιρίσματα.

Σε περισσότερο σοβαρές εφαρμογές απευθύνεται, πάντως το TL260 μια επετειακή (για τα 60 χρόνια) πεντάδρομη κατασκευή με ευαισθησία 92 dB Η JVC έχει επενδύσει πολλά στην τεχνολογία D-ILA. Οι τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής που επέδειξε ήταν εντυπωσιακές τόσο σε ποιότητα εικόνας όσο και σε διαστάσεις! Το ολοκληρωμένο σύστημα Sophisti, επίσης της JVC, αποτελεί μια άσκηση στην αισθητική και την λειτουργικότητα, για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα οπτικοακουστικό σύστημα

Ολοκληρωμένος AV KRF7200D της Kenwood με 7.1 κανάλια και υποστήριξη USB. Το player ακριβώς από πάνω είναι το DVF5400 και υποστηρίζει DivX H νέα ναυαρχίδα της Klipsch ονομάζεται Palladium P-39F . Χρησιμοποιεί χοάνες για την φόρτιση του τουίτερ και του μιντ, καθώς επίσης και τρία γούφερ με πηνία 1.5 ίντσας. Ο μεγάλος επεξεργαστής MV-5 της Lexicon...

... καθώς και ο πολυκαναλικός ολοκληρωμένος ενισχυτής της εταιρίας με κωδικό RV-5. H LG παρουσίασε την πρώτη τηλεόραση η οποία είναι συμβατή με MPEG-4, αφού διαθέτει ενσωματωμένο τον σχετικό αποκωδικοποιητή. Η εταιρία μπήκε, επίσης στον χορό των 100Hz όπως φαίνεται από αυτό το μοντέλο plasma που είδαμε.

Η Loewe παρουσίασε μια νέα σειρά τηλεοράσεων με την ονομασία Connect. Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της είναι όμορφες αλλά επιπροσθέτως προσφέρουν σημαντικές δυνατότητες διαχείρισης αρχείων. Λαμπάτος ολοκληρωμένος της Magnat με EL34 στην έξοδο και δυνατότητα απόδοσης 2x35W. To cd player Νο390S της Mark Levinson εις τα εξ ων συνετέθη.

Μικρή (32άρα) LCD της Mirai H Mitsubishi επέδειξε μια πλήρη σειρά προβολέων, ανάμεσά τους και τον TrueHD ΗC-6000 To MG-200 της mpio είναι ένα πολύ όμορφο media player με δυνατότητα αναπαραγωγής MPEG-4, οθόνη OLED 1.5 ίντσας και ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη.

Η Nordmende επέστρεψε (και στην Ελληνική αγορά, από ό,τι μαθαίνουμε). Έκανε αισθητή την παρουσία της με την σειρά τηλεοράσεων NEVe. Αυτό τον λαμπερό τρόπο διάλεξε η Panasonic για να εορτάσει τα 3.000.000 DVD recorders Diga που κατασκεύασε στην Ευρώπη. Η σειρά Lumix της Panasonic απέκτησε μια μεγάλη DSLR με κωδικό L10

H επίδειξη “Premium Theatre” της ίδιας εταιρίας περιελάμβανε μια σειρά από οθόνες κάποιες από τις οποίες ήταν κάθετες, αποδίδοντας εικόνες των μουσικών σε φυσικό μέγεθος. Εντυπωσιακό... ... όπως άλλωστε και η νέα 65άρα plasma στην σειρά Viera με δυνατότητα προβολής FullHD. Η Philips παρουσίασε το πρωτότυπο ενός display με δυνατότητες τρισδιάστατης απεικόνισης. Στην φωτό δεν μπορεί, βεβαίως, να φανεί το εφέ.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr