Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 04/09/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►IFA 2007, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 31/8-5/9/2007

AV BLOG 

SITE MAP

IFA 2007
Gallery... σελίδα 3/3
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-H, J-P, P-Y
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Κεντρικό προϊόν για την παρουσία της Philips ήταν, εφέτος, η νέα τηλεόραση Aurea με μια νέα έκδοση Ambilight, η οποία αναμένεται στην αγορά με μεγάλο ενδιαφέρον. Η μεγάλη παράδοση της εταιρία στον φωτισμό συναντά το lifestyle μέσα από αυτά τα μεταβλητής απόχρωσης φωτιστικά... ... που συνοδεύονται από ένα εξίσου ενδιαφέρον τηλεχειριστήριο.

Η σειρά Streamium με δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης αποτέλεσε πόλο έλξης για το κοινό που “ψάχνεται” στα θέματα της οικιακής διασκέδασης. Σκουλαρίκια-ακουστικά σε συνεργασία Philips-Swarovski. Μια ενδιαφέρουσα ιδέα, από τις λίγες στον χώρο των consumer electronics που απευθύνεται σε ένα αμιγώς γυναικείο κοινό. Η νέα σειρά τηλεοράσεων με οθόνη plasma της Pioneer ονομάζεται Kuro, μια λέξη που στα Ιαπωνικά σημαίνει “Μαύρο”. Η εικόνα τους στην έκθεση ήταν εντυπωσιακή.

Ηχεία της σειράς Ultima2 της Revel. To Re:Sound L 120 είναι ένα ηχείο της Revox το οποίο κυκλοφορεί σε είκοσι διαφορετικά φινιρίσματα. Προφανώς, αυτό είναι για τους κατοίκους του Τέξας... Τηλεόραση με οθόνη plasma 102 ιντσών από την Sasmung...

... η οποία παρουσίασε νέο BD player με κωδικό BDP-2400... ... καθώς επίσης και το Duo HD, μια συσκευή συμβατή και με τα δύο φορμά υψηλής ευκρίνειας (Blu-ray και HD-DVD)... ... της οποίας το βασικό τσιπ-σετ είναι αυτό.

Το PXC450 είναι ένα ακουστικό της Sennheiser με ενεργό σύστημα καταστολής θορύβου το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί ώστε ο χρήστης να μπορεί να έχει ακουστική επαφή με το περιβάλλον του όταν χρειάζεται. Μια ενδιαφέρουσας ιδέα της Sharp για να κρύβετε την τηλεόρασή σας όταν δεν την χρησιμοποιήτε. Για όσους αναζητούν ένα καλό σύστημα ακουστικών για το media player τους, τα SE-110 είναι η πρόταση της Shure. Προσφέρονται με εναλλακτικά pads ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα αυτιά.

Σε πολύ χαμηλούς τόνους, η Sony παρουσίασε το  επόμενο σώμα στην σειρά DSLR Alpha. Από όσο γνωρίζουμε δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη παρουσίαση επί ευρωπαϊκού εδάφους. Η υψηλή ευκρίνεια και οι αντίστοιχες συσκευές (ανάμεσά τους και το PS3) προσέλκυσαν βεβαίως το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερο της Sony. Ακουστικά για media players που χρησιμοποιούν τεχνολογία Bluetooth. Στο περιθώριο της έκθεσης η Sony ανακοίνωσε ότι οι νέες σειρές Walkman της  (A και S) θα διαθέτουν ανοικτό DRM (δεν θα περιορίζονται δηλαδή στο σύστημα της ίδιας της εταιρίας για την προστασία του περιεχομένου)

Η Tivoli δεν παύει να εκπλήσσει με την αισθητική της. Εδώ ένα εξαιρετικά “ζωηρό” iSong Book. H σειρά XF της Toshiba χρησιμοποιεί light biasing. Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει... Το VMD (Verstatile Multilayer Disc) εξακολουθεί να επιμένει, αποτελώντας έναν τρίτο πόλο στην μάχη των φορμά HD. Ανεβαίνει μέχρι τα 1080p με τεχνολογία DVD και είναι εξαιρετικά φθηνό (η συσκευή της φωτογραφίας ονομάζεται NME και στοιχίζει κάτω από 180 ευρώ!). Υπάρχουν ήδη  αρκετές ταινίες.

Ο χώρος όπου διεξάγονται τα World Cyber Games έτοιμος να δεχτεί τους παίκτες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουρνουά online παιχνιδιών του πλανήτη που γίνεται σε όλες τις ηπείρους. Φωτιστικά και ηχεία ταυτόχρονα, τα Xounts χρησιμοποιούν τεχνολογία NXT και αρκετή φαντασία στα φινιρίσματά τους. Δύσκολα πιστεύεις ότι πρόκειται για σύγχρονες συσκευές. H Yamaha έχει δώσει στον A-S 2000 και στο SACD player CD-S 2000 την κλασική εμφάνιση της πάλαι ποτέ σειράς Νatural Sound.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr