Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/09/2010

flag
english
abstract

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 3-8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010

IFA 2010

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

CD player και δικαναλικός ραδιοενισχυτής στη σειρά Newcastle της Sherwood. Οι κωδικοί τους είναι CD-772 και RX-772 αντιστοίχως.

Σύστημα λήψης 3D από την Sony με δύο μηχανές σε κάθετη τοποθέτηση. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιήται όταν η απόσταση από το θέμα είναι μικρή.

Επισκέπτες της έκθεσης παίρνουν μια πρώτη γεύση για το πως λειτουργεί η λήψη τριών διαστάσεων μετακινώντας μικρούς κύβους μπροστά από τη μηχανή και βλέποντας το αποτέλεσμα σε οθόνες.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

O Rob Bredow της Sony Pictures έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε το “Cloudy with a Chance of Meatballs”.

Για τις ανάγκες των παρουσιάσεων, η Sony είχε στήσει ένα ολόκληρο τηλεοπτικό στούντιο.

O STR-DA5600ES είναι ο νέος μεγάλος ολοκληρωμένος AV της Sony. Προσφέρει 3D pass-through και υποστηρίζει το κανάλι Audio Return για ευκολότερη σύνδεση με την τηλεόραση. Η ισχύς του είναι 120W ανά κανάλι.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Το περίπτερο της Teac ήταν από τα πλέον... πολύπλευρα: Κασετόφωνα/CD combo δεν βλέπεις πλέον κάθε ημέρα (με θύρα USB και pitch control)...

... και ακόμη περισσότερο ολοκληρωμένα “πικάπ” με ενσωματωμένο κασετόφωνο (με μηχανικά πλήκτρα -μα πώς το σκέφτηκαν;)...

... αλλά η παράσταση σώθηκε από το μοναδικό έκθεμα της σειράς Esoteric, το RZ-1, ένα ολοκληρωμένο σύστημα με SA-CD player, είσοδο phono και ισχύ 2x100/6Ω.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Σειρά τηλεοράσεων από την Thomson. Η εταιρία επέδειξε και μοντέλο με δυνατότητα προβολής 3D και ελπίζει σε μια επάνοδο στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω της TCL.

Η Toshiba παρουσίασε τον επεξεργαστή βίντεο CEVO ο οποίος βασίζεται σε μια συστοιχία επεξεργαστών Cell και θα έχει αυξημένες δυνατότητες (δημιουργία 3D από 2D, έλεγχο χρωμάτων και upscaling σε υλικό 3D). Η πρώτη τηλεόραση που θα χρησιμοποιεί CEVΟ θα πρέπει να αναμένεται στην αρχή της χρονιάς και θα έχει κωδικό 55ZL1.

To Vulcan VIII της Aurum είναι ένα επιβλητικό ηχείο δαπέδου με τουίτερ ribbon. Χρησιμοποιεί διπλή φόρτιση στις χαμηλές συχνότητες, bass reflex για την πίσω ακτινοβολία του γούφερ και έναν θάλαμο σταθερής πίεσης για την εμπρός.

Thumbnail Thumbnail

Η Wurlitzer είναι ένα όνομα-θρύλος πίσω από το jukebox. Είδαμε αυτή την ψηφιακή εκδοχή του με την ονομασία Lyra. Δώστε σημασία στο φινίρισμα...

Ίσως το πλέον ενδιαφέρον έκθεμα στον χώρο του καθαρόαιμου audio: Network player με audiophile προσανατολισμό από την Yamaha. Το NP-S2000 βασίζεται στον σέρβερ της TwonkyMedia και υποστηρίζει αρχεία WAV, FLAC, MP3, WMA και AAC. Διπλά τροφοδοτικά, DACs της Burr Brown, balanced έξοδοι, κλπ, κλπ.