Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2009, ΜΟΝΑΧΟ, 21-24 ΜΑΙΟΥ...

SITE MAP

High End 2009
Gallery... σελίδα 2/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Lab-Audio Resolution, Audio Stone-Chord, Clearaudio-Eat Forte, Elac-Kef, Kef-MBL, Mel Audio-Rosso Fiorentino, Sennheiser-Tsakiridis Devices, Tsakiridis Devices-Zen Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η Audio Stone παρουσίασε το πλήρες πακέτο Pythagoras το οποίο χρησιμοποιεί και τον βραχίονα Thales με την συνεχώς μεταβαλλόμενη γεωμετρία που εξασφαλίζει μηδενικό σφάλμα εκτροπής. Στην Audioaero είχαμε την ευκαιρία να δούμε το CD player Capitole. Σοβαρό πακέτο με μηχανισμό Philips και ενσωματωμένο upsampler. Είδαμε ακόμη τον DAC της σειράς LaSource.

H Audioblock είναι μια γερμανική εταιρία με προϊόντα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό που αναζητά τις καλές τιμές. Εδώ, ένα νέο σύστημα player και λαμπάτου ολοκληρωμένο ενισχυτή... ... και εδώ η τριάδα R220, C220 και V220 (δέκτης, cd player και ολοκληρωμένος ενισχυτής αντιστοίχως). Το Konzert III είναι το κορυφαίο ηχείο της Audioplan. Πρόκειται για μια σχεδίαση 2 ½ δρόμων, με καμπίνα ανοικτού τύπου το οποίο χρησιμοποιεί δυο μεγάφωνα χαμηλών συχνοτήτων τοποθετημένα αντίθετα.

Ένα εντυπωσιακό κόκκινο S3 Avantgarde της Audiovector. Χρησιμοποιεί το γνωστό τουίτερ LCC της Evotech. To Comp 7 είναι το μεγάλο ηχείο της Audium. Χρησιμοποιεί μια μονάδα πλήρους φάσματος με μαγνήτη νεοδυμίου και καμπίνα bass reflex με την οπή εκτόνωσης προς το δάπεδο. Ο AVA RS3 είναι ένας media server της Tranquil PC ο οποίος δεν προσφέρει μόνο τον χώρο αποθήκευσης αλλά και δυνατότητα ripping χάρις στο ενσωματωμένο του drive.

Είδαμε επίσης και το μεγαλύτερο μοντέλο, με κωδικό AVA RS5 το οποίο χρησιμοποιεί πέντε σκληρούς δίσκους και μπορεί να επεκταθεί, με μια δεύτερο μονάδα μέχρι τους δέκα. Προσφέρει και αυτός δυνατότητα ripping, με δυνατότητα, μάλιστα, να εξοπλισθεί και με οδηγό Blu-ray. O Spheris της Ayon βασίζεται σε ένα κύκλωμα με πεντόδους και τριόδους, σε τάξη Α και χρησιμοποιεί εξωτερικό τροφοδοτικό. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή ανεβαίνει μέχρι τα 500kHz, χωρίς αρνητική ανάδραση! Η εντυπωσιακή πίσω πλευρά ενός ΒΜ Line 50 της Backes und Mueller. Η εταιρία έχει γερές βάσεις στον επαγγελματικό χώρο και ειδικεύεται στα ενεργά συστήματα.

Το είπε και το έκανε: Η Bergmann Audio είχε ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει το πρωτότυπο του μεγάλου πλατό Sleipner (με έδρανο αέρα τόσο στον κατακόρυφο άξονα όσο και στον οριζόντιο άξονα του πλατό... ... μαζί με τον βραχίονά του, ο οποίος, επίσης, χρησιμοποιεί έδραση αέρα. Η Beyerdynamic παρουσίασε μια μεγάλη σειρά από custom ακουστικά. Στο site της εταιρίας, ο κάθε χρήστης μπορεί να σχεδιάσει το δικό του μοντέλο με απλό και διασκεδαστικό τρόπο.

Η Blue Horizon είναι μια νέα εταιρία που ξεκίνησε την πορεία της στην αγορά με το Proburn. Τι κάνει; “Στρώνει” τα καλώδια γρήγορα, δηλαδή “μέσα σε 24/48 ώρες αντί των μηνών που συνήθως χρειάζονται”. Έτσι λένε τα χαρτιά τους, τουλάχιστον... Η Γερμανική B.M.C. Audio παρουσίασε αυτό το CD player το οποίο χρησιμοποιεί τρανσπόρτ με οδήγηση μέσω ιμάντα. Το πλέον ασυνήθιστο, πάντως, είναι η προαιρετική δυνατότητα σύνδεσής του μέσω μιας τετράδας βυσμάτων BNC τα οποία μεταφέρουν ξεχωριστά όλες τις συνιστώσες του ψηφιακού σήματος (Master clock, Βit clock, LR Clock και Data)! Η δυνατότητα αυτή υποστηρίζεται από τον DAC της εταιρίας, ο οποίος φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων προσφέροντας, μάλιστα, και δυνατότητα επιλογής ψηφιακών φίλτρων και τάξης στο upsampling.

To “μικρό” Oasis της Brinkmann. H Bryston επέδειξε τον προενισχυτή της, BP26, μαζί με το εξωτερικό τροφοδοτικό MPS-2 και τον DAC BDA-1 με διπλό τροφοδοτικό και δύο CD-4398 της Crystal. O κορυφαίος προενισχυτής 077 της Burmester. Εντυπωσιακή η επιλογή του Γερμανού κατασκευαστή να προσφέρει και ισοστάθμιση για δίσκους σέλακ (πριν τους microgroove και την αποέμφαση RIAA)!

Νέο δίδρομο ηχείο από τον Cabasse. Χρησιμοποιεί την γνωστή ομοαξονική του μονάδα. Το One είναι η πρόταση της Cambridge Audio για όσους θέλουν ένα επώνυμο micro με δυνατότητα χειρισμού iPod. Περιλαμβάνει δέκτη, cd player, θύρα USB και δυνατότητα ανάγνωσης μνημών SD. Εντελώς πειστική επίδειξη των δυνατοτήτων της Chord να παράγει τον κορυφαίο QBD76 σε πολλά χρώματα!

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr