Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/05/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►HIGH END 2009, ΜΟΝΑΧΟ, 21-24 ΜΑΙΟΥ...

SITE MAP

High End 2009
Gallery... σελίδα 6/8
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: 3D Lab-Audio Resolution, Audio Stone-Chord, Clearaudio-Eat Forte, Elac-Kef, Kef-MBL, Mel Audio-Rosso Fiorentino, Sennheiser-Tsakiridis Devices, Tsakiridis Devices-Zen Audio
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η Ιταλική Mel Audio παρουσίασε το νέο της cd player. Είναι μια top loading κατασκευή που θα ονομάζεται SEF. H Meridian κατασκευάζει αυτό το ολοκληρωμένο ηχοσύστημα που φέρει το όνομα Alfred Dunhill μιας διάσημης φίρμας ειδών πολυτελείας για άνδρες (δερμάτινα, ρολόγια και άλλα αξεσουάρ). Ο κωδικός του είναι AD88... ... και το εσωτερικό του είναι κάπως έτσι!

Το μεγάλο μοντέλο της Montegiro, το Lusso, είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον από αισθητικής άποψης. Combo ραδιοενισχυτή/cd player από την Music Hall. Ονομάζεται Trio. O γνωστός modifάς Michael Swoboda (γνωστός κυρίως από τις μετατροπές του στα XA-9000ES και XA-777ES της Sony) έβαλε χέρι και στο M5 της Nad. Εξ ου και το χαρακτηριστικό σηματάκι στην πόρτα του player.

To Viso Twenty είναι ένα μικρό ηχείο της Nad που απευθύνεται σε όσους επιλέξουν ένα από τα ολοκληρωμένα συστήματα της εταιρίας. Οι άνθρωποι ξέρουν καλά τη δουλειά τους... Ο προενισχυτής Symmetrical της Σερβικής Nat. Χρησιμοποιεί τριόδους σε dual mono αρχιτεκτονική χωρίς αρνητική ανάδραση. Καλώδια της σειράς Odin από την Nordost.

Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Ιταλική Norma Audio. O κωδικός του είναι ΙPA-110. Στο περίπτερο της North Star Design, εκτός από τους κλασικούς DACs/upsamplers είδαμε και αυτόν τον ολοκληρωμένο ενισχυτή. H Octave παρουσίασε έναν (λαμπάτο φυσικά) προενισχυτή φωνογραφικής κεφαλής. Ονομάζεται Phonomodul. Μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη και επιτρέπει την balanced σύνδεση κεφαλών mc.

Όταν είχαμε μιλήσει με τους ανθρώπους της Onyx στο Vegas μας είχαν διαβεβαιώσει ότι θα κρατήσουν κάποια κλασικά κομμάτια. Ιδού, λοιπόν το cd player CD15 και ο ολοκληρωμένος RA125. Οι κεφαλές SPU της Ortofon έχουν πίσω τους πενήντα χρόνια ιστορίας. Η SPU 90 Anniversary θα κυκλοφορήσει σε 500 κομμάτια για να τιμήσει την επέτειο. Η Pathos επέδειξε στο Μόναχο αυτό το ηχείο δαπέδου με περιστρεφόμενη κεφαλή. Στις ακροάσεις του οδηγούσε ο μονομπλόκ Adreanlin...

... και ο προενισχυτής Synapse. Το Elektra της Pawel Acoustics είναι ένα μικρό δίδρομο monitor το οποίο χρησιμοποιεί και παθητικό ακτινοβολητή ώστε να κατέβει μέχρι τα 38kHz. To Phiaton MS600 είναι μια ακόμη Απωανατολίτικη πρόταση για ένα σύστημα που dockάρει iPods. Όμορφο...

Η PMC παρουσίασε για πρώτη φορά την σειρά ηχείων fact. Το fact-8 είναι το πρώτο ηχείο της σειράς αυτής, μια σχεδίαση δαπέδου που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ATL (Advanced Transmission Line) και τουίτερ με θόλο από Sonomex. O SP32 είναι ένας οκτακάναλος προενισχυτής/επεξεργαστής της Primare ο οποίος είναι συμβατός με HDMI v1.3. Είναι έτσι κατασκευασμένος ώστε να αναβαθμίζεται εύκολα. Οι άνθρωποι της Pro-Ject παρουσίασαν αυτό το πλατό το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να ακούσει μουσική από βινύλιο, εκτός από τα ηχεία. Περιλαμβάνεται και ο ενισχυτής.

CD player και ενισχυτές από την Γερμανική Progressive Audio. Οι κωδικοί είναι CD1 και Α1 αντίστοιχα. Το Reelbox Avantgarde της Reel είναι ένα κέντρο πολυμέσων για το σύγχρονο σπίτι. Προσφέρει πρόσβαση σε τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ευκρίνειας, μπορεί να προβάλει ψηφιακές φωτογραφίες και να αναπαράγει μουσική από αρχεία mp3 και CD Audio. To μεγάλο ηχείο της Rosso Fiorentino ονομάζεται Siena. Αναμένεται στο Φθινόπωρο.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr