Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη 08/02/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►PHOTOVISION 2005 3-7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2005...

AV BLOG 

SITE MAP

Gallery... σελίδα 2/2 (o-s)
Ακολουθήστε το link "High Resolution" κάτω από κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο του browser. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης.

ΣΕΛΙΔΑ 1

ΣΕΛΙΔΑ 2

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

μ-mini Digital: Η πρόταση της Olympus στον χώρο των lifestyle μηχανών:  Eξι διαφορετικά χρώματα, αισθητήρας 4 megapixels, οπτικό ζουμ x2, ενσωματωμένο φλας, 13 προγράμματα λήψης. Προφέρεται , αν δεν κάνουμε λάθος, μιού μίνι (mju-mini).

H Lumix DMC-LZ2 από την Panasonic. Αισθητήρας 5 megapixels, φακός Lumix DV Vario 6.1/36.6 f/2.8-4.5 και πρόσθετο ψηφιακό ζουμ x4.

Η Pentax Optio 750Ζ με την χαρακτηριστική διχρωμία στο σώμα, χρησιμοποιεί αισθητήρα 7 megapixels, φακό 7.8-39mm με πρόσθετο ψηφιακό ζουμ x8, δυνατότητα εστιάσης με το χέρι, 10 προγράμματα λήψης και οθόνη η οποία περιστρέφεται. Μπορεί να αποθηκεύσει σε JPEG και TIFF.

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

Η Οptio X της Pentax χρησιμοποιεί αισθητήρα 5 megapixels, φακό 35.6-107mm, οθόνη 2 ιντσών που περιστρέφεται κατά 270 μοίρες και έχει την δυνατότητα λήψης βίντεο ενώ ταυτόχρονα ο χρήστης μπορεί και να φωτογραφίζει. Χρησιμοποιεί κάρτες SD.

H Digimax V700 της Samsung χρησιμοποιεί αισθητήρα 7 megapixels, διαθέτει φακό με ζουμ x4, μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 2 ιντσών, 11 προγράμματα λήψης και μπορεί να εγγράψει κινούμενη εικόνα με codec ΜPEG-4. Είναι συμβατή με PictBridge.

Το Photo Album της SanDisk είναι μία εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή η οποία μπορεί να διαχειριστεί τα περιεχόμενα μίας κάρτας μνήμης και να τα προβάλει στην οθόνη της τηλεόρασης αλλά και να προβάλει κινούμενη εικόνα και ήχο, να συνδυάσει ήχο και εικόνα σε μία μνήμη, να συνεργαστεί με USB drives και (φυσικά) υπολογιστή.

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

HIGH RESOLUTION...►

H Sony παρουσίασε αυτό το τρίποδο με ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στον χρήστη να χειρίζεται το camcorder ενώ παράλληλα αλλάζει τις γωνίες της κεφαλής.

Sony Cyber-shot DSC-L1:  H lifestyle φωτογραφική μηχανή της Sony, με αισθητήρα 4.1 megapixels, φακό Carl Zeiss Vario-Tessar (33-99mm/f2.8-5.1 και δυνατότητα εγγραφής κινούμενης εικόνας, και οθόνη LCD 1.5 ίντσας.

H HDR-FX1 της Sony, η πρώτη consumer κάμερα με δυνατότητα εγγραφής υψηλής ευκρίνειας (1080 γραμμών) διαθέτει τριπλό CCD, οπτικά Carl Zeiss Vario-Sonnar adc των 14bit και μπορεί να εγγράψει κάδρο 16:9

ΣΕΛΙΔΑ 1

ΣΕΛΙΔΑ 2

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΚΟΡΥΦΗ ΣΕΛΙΔΑΣ


 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr