Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/10/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


CD player για την σειρά Evo από την Cambridge Audio.

Dedicated CD player για την σειρά Evo από την Cambridge Audio.
2023/06/20, [δ.τ.]

Για να συμπληρώσει την σειρά combo Evo, η Cambridge Audio παρουσίασε το Evo CD, ένα player σχεδιασμένο με το μυαλό στον απαιτητικό συλλέκτη ψηφιακών δίσκων, το οποίο ταιριάζει άψογα με τις κεντρικές μονάδες της σειράς, διατίθεται στα αντίστοιχα φινιρίσματα και μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα τους ή επάνω σε αυτά, συμπληρώνοντας την αισθητική τους.
Το Evo CD παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στο φετινό Μόναχο, όπου η εταιρία ανακοίνωσε ότι πρόκειται για μια συσκευή συμβατή μόνο με τα συστήματα Evo, τα οποία έχουν την ανάλογη υποδοχή σύνδεσης. Μέσω αυτής, δεν μεταφέρεται μόνο το σήμα προς τον ενισχυτή, αλλά, ακόμη σήματα ελέγχου, ώστε το player να ελέγχεται από το τηλεχειριστήριο της κεντρικής μονάδας, καθώς και οι απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να προβληθεί το εξώφυλλο του δίσκου και άλλες πληροφορίες στην οθόνη της.
Το Evo CD είναι σχεδιασμένο γύρω από την πλέον πρόσφατη εκδοχή του μηχανισμού ανάγνωσης Audio CD που έχει αναπτύξει η Cambridge Audio (S5 Servo), ο οποίος αποτελεί την εξελιγμένη έκδοση του Servo 3 που χρησιμοποιείται στο CXC. Η υποδοχή του δίσκου είναι μεταλλική και το σασί είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο, μια κατασκευή η οποία, κατά την εταιρία, προσφέρει τα ιδανικά μηχανικά χαρακτηριστικά.
Δοκιμή για το σύστημα EVO150 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

info: WaveMotion, τηλ.: 210-924.4505, https://www.wavemotion.gr/, https://www.cambridgeaudio.com/