Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/01/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Ολοκληρωμένο σύστημα

Cambridge Audio EVO 150

Cambridge Audio EVO 150

Συνδυάζοντας στοιχεία από την σειρά Edge αλλά και τον ιστορικό P40, οι συσκευές της σειράς Evo παρουσιάστηκαν από την Cambridge Audio με αρκετό... θόρυβο και κλείνουν το μάτι σε ένα κοινό που προτιμά τις ολοκληρωμένες λύσεις, περιλαμβάνοντας όλα, όσα απαιτούνται για να απολαύσει κάποιος μια μεγάλη ποικιλία μέσων, αναλογικών και ψηφιακών.
Οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα προτιμήσει ένα combo είναι πολλοί και, υπό προϋποθέσεις, απολύτως κατανοητοί. Περιορισμοί χώρου, ανάγκη για διατήρηση μιας συγκεκριμένης αισθητικής, απλότητα στην χρήση, ή ακόμη και μια προσωπική άποψη για το τι πρέπει να είναι, τελικώς, ένα σύστημα ήχου και το πώς πρέπει να σχετίζεται με την καθημερινότητα, έχουν δημιουργήσει εδώ και δεκαετίες μια αγορά που είναι τόσο σημαντική όσο και ενδιαφέρουσα, καθώς, από ένα επίπεδο και πάνω, το ολοκληρωμένο ηχοσύστημα δεν πρέπει να είναι απλώς “ολοκληρωμένο” αλλά θα πρέπει να αποδίδει και σωστά.
Σήμερα, τα συστήματα αυτού του είδους καλούνται να διαχειριστούν μια μεγάλη ποικιλία πηγών που ξεκινούν από το κλασικό (πλέον) streaming και καταλήγουν στο... ριζοσπαστικό βινύλιο. Προσθέστε σε αυτό την ανάγκη για προσεγμένη αισθητική (για να μη πω την ανάγκη για την διατύπωση άποψης που ξεχωρίζει) και την ανάγκη για ένα user interface που επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό ενός, στην βάση του, πολύπλοκου αντικειμένου και έχετε τις βασικές απαιτήσεις για το combo του 21ου αιώνα. Δεν είναι κι εύκολο, αλλά αν δεν ανταποκριθεί μια εταιρία σαν την Cambridge Audio σε μια τέτοια πρόκληση, τότε ποιός; Ας δούμε τις λεπτομέρειες...