Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/10/2022

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Προενισχυτής Phono

Echo Diastasis PH-79 v.2

Echo Diastasis PH-79 v.2

Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προϊόντα της Echo Diastasis όταν πριν από πέντε περίπου χρόνια είχαμε δοκιμάσει τον ολοκληρωμένο ενισχυτή I-79 της εταιρίας.
Είχαμε διαπιστώσει, τότε, την προσήλωση του Γιώργου Λουτρίδη στην απλότητα της σχεδίασης και την επιλογή ποιοτικών υλικών, μια... “συνήθεια” που είδαμε με χαρά ότι έχει διατηρηθεί, κρίνοντας από τον PH-79.
Ο προενισχυτής phono της εταιρίας βρίσκεται στην δεύτερη έκδοσή του (v.2) κάτι που συμβαίνει με όλες τις συσκευές του καταλόγου, ο οποίος περιλαμβάνει, επίσης, έναν προενισχυτή, έναν τελικό ενισχυτή και τον ολοκληρωμένο, την πρώτη έκδοση του οποίου έχουμε δοκιμάσει. Με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία, οι αλλαγές στην δεύτερη έκδοση του PH-79 είναι σημαντικές και -αν και δεν είχαμε την τύχη να δούμε την πρώτη έκδοση- μάλλον πρέπει να μιλάμε για μια έντονα ανανεωμένη συσκευή. Στις βελτιώσεις που φαίνεται ότι έχουν γίνει, περιλαμβάνεται ένα περισσότερο άκαμπτο σασί με καλύτερα σχεδιασμένη πρόσοψη, ώστε η συσκευή να είναι εύχρηστη, καλύτερο τροφοδοτικό με μεγαλύτερη χωρητικότητα στα φίλτρα, καλύτερης ποιότητας σημεία στήριξης από αλουμίνιο με υλικό απόσβεσης των κραδασμών, δύο είσοδοι για κεφαλές, υψηλής ποιότητας καλωδίωση και νέο στάδιο εξόδου το οποίο μπορεί να οδηγήσεις καλύτερα, μεγαλύτερα μήκη καλωδίων.
Ο PH-79 v.2 είναι ένας προενισχυτής για φωνογραφικές κεφαλές ο οποίος υποστηρίζει κεφαλές κινητού πηνίου και κινητού μαγνήτη και προσφέρει δυνατότητα επιλογής του κέρδους και της αντίστασης εισόδου. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...