Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/07/2023

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

Ολοκληρωμένος ενισχυτής/DAC

SVS Prime Wireless Pro SoundBase

SVS Prime Wireless Pro SoundBase

Δεν είναι ότι δεν έχουμε ξαναδεί συσκευή αυτού του είδους. Η αγορά είναι γεμάτη από ολοκληρωμένους/ασύρματους/ψηφιακούς καιό,τιαλλοθέλετε ενισχυτές, με τιμές που κυμαίνονται από το απολύτως ανεκτό, μέχρι το απολύτως εξωπραγματικό. Δεν είναι, όμως, μόνο το τί κάνεις αλλά και το πώς το κάνεις και η SVS έχει τον τρόπο της!
Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από την οποία γίνεται σαφές ότι οι λογικές τιμές αποτελούν μια από τις προτεραιότητες της, η εταιρία του Gary Yacoubian φαίνεται ικανή να προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές λύσεις σε όσους αναζητούν επιμόνως τον άριστο λόγο τιμής προς απόδοση. Η SVS κέρδισε τις καρδιές των φίλων του καλού ήχου με τα υπογούφερ της, τα οποία παραμένουν, νομίζω, το δυνατότερο προϊόν της, αλλά δεν είναι περίεργο το ότι η εταιρία θέλει να δοκιμάσει την τύχη της στον χώρο του ψηφιακού/ασύρματου ήχου. Το ηχείο Prime Wireless, το οποίο παρουσιάστηκε το 2020, ήταν η πρώτη της προσπάθεια, από προσωπική εμπειρία, επιτυχημένη. Στο τέλος του 2022, η σειρά Prime Wireless έγινε Prime Wireless Pro και περιλαμβάνει δύο προϊόντα, το ομώνυμο ηχείο και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή SoundBase, που δοκιμάζουμε εδώ.
Μακροσκοπικά, είναι η λύση που προτείνει η SVS για όσους διαθέτουν συμβατικά, μη ενεργά, ηχεία τα οποία ξεπερνούν σε ποιότητα το Prime Wireless Pro της σειράς, το οποίο κατά τα άλλα προσφέρει όλες τις δυνατότητες του SoundBase σε θέματα συνδέσεων. Το κόμπακτ ηχείο της εταιρίας είναι -κατά πάσα πιθανότητα- πολύ καλό (με βάση τα όσα θυμάμαι από την αρχική του έκδοση) αλλά δεν παύει να είναι ένα μικρό σε όγκο και σε προσιτή κατηγορία τιμής προϊόν. Αν, λοιπόν, έχετε ένα σοβαρό ηχείο που απαιτεί έναν δυνατό ενισχυτή, ο οποίος περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης ψηφιακού audio (και όχι μόνο), Ο SoundBase είναι σχεδιασμένος για την μεγαλειότητα σας.
Ας δούμε τις λεπτομέρειες...