Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►REVIEWS: ADVANCE ACOUSTIC MCD-203 II CD PLAYER...

AV BLOG 

SITE MAP


REVIEW

CD PLAYER

Advance Acoustic MCD-203 II

Φωτό: Πάρις Νικολάου

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

 

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Η γαλλική Advance Acoustic βρίσκεται ήδη στην ελληνική αγορά εδώ και δεκαοκτώ περίπου μήνες και στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να ανέβει ταχύτατα στην εκτίμηση ενός κοινού που αναζητά καλής ποιότητας συσκευές με λογικό κόστος. Ο κατάλογος προϊόντων της εταιρίας είναι αρκετά μακρύς και εμπλουτίζεται συχνά με νέες ιδέες, ορισμένες όμως συσκευές δείχνουν να είναι κομβικές για τους Γάλλους. Μια από αυτές είναι το cd player ΜCD-203, ένα μηχάνημα που τράβηξε αμέσως την προσοχή, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η εταιρία στην αγορά.
Από την εποχή των D-103/105u της πάλαι ποτέ Luxman, οι οποίες υπήρξαν -αν δεν κάνω λάθος- οι πρώτες ψηφιακές συσκευές που “τόλμησαν” να βάλουν λυχνίες στο δρόμο του σήματος (κι έγιναν ανάρπαστες γι αυτή τους την τόλμη, τότε) μια μερίδα audiophiles θεωρούν τα λαμπάτα στάδια εξόδου εκ των ουκ άνευ, αν η συζήτηση αφορά ένα σοβαρό player. Η Advance Acoustic επιδεικνύοντας αξιόλογα αντανακλαστικά στις απαιτήσεις της αγοράς, μπήκε από την αρχή στον χώρο με μια τέτοια σχεδίαση η οποία μάλιστα κινήθηκε σε μια αρκετά χαμηλή κατηγορία τιμής, προσφέροντας παράλληλα ενδιαφέρουσα αισθητική και καλή ποιότητα κατασκευής (κάποια  προβλήματα εξέλιξης με το τρανσπόρτ και το λογισμικό του λύθηκαν με σχετική ταχύτητα, τόσο διεθνώς από την ίδια την εταιρία όσο και στην Ελληνική αγορά με την αρωγή του αντιπροσώπου).
Η τρέχουσα έκδοση του MCD-203 είναι η δεύτερη και φαίνεται να ακολουθεί την αποδεδειγμένα επιτυχημένη συνταγή του πρώτου: Είναι μια “βαριά” σε κατασκευή μηχανή, με προσεγμένο ψηφιακό κομμάτι (το οποίο, τώρα, προσφέρει upsampling στα 24bit/192kHz) και ένα αναλογικό στάδιο εξόδου το οποίο βασίζεται σε τριόδους.

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

ΚΟΡΥΦΗ

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr