Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/04/2014

avmentor.eu
Go to
avmentor.eu

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ D/A

Cary Audio DAC-100t

Φωτό_Ανοίγματος

Για τους φίλους της υψηλής πιστότητας, η Cary Audio είναι άρρηκτα δεμένη με την σειρά Classic και τις λυχνίες. Αν και η σειρά Cinema φαίνεται εξίσου ενδιαφέρουσα για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση ενός καλού πολυκαναλικού συστήματος για κινηματογραφικές εφαρμογές, οι λαμπάτες σχεδιάσεις της εταιρίας κλέβουν συστηματικά την παράσταση, κατά πάσα πιθανότητα όχι τυχαία, αν κρίνει κανείς από την φήμη που έχουν αποκτήσει μηχανήματα όπως ο CAD-805 και ο CAD120S.
Ακόμη και η σειρά Classic, φυσικά, έχει τις... ημιαγωγικές εξαιρέσεις της. Οι Αμερικανοί, δεν δίστασαν να παρουσιάσουν τελικούς ενισχυτές με πολύ υψηλή ισχύ και τρανζίστορ ή, ακόμη, έναν υβριδικό ενισχυτή ακουστικών με λαμπάτο στάδιο προενίσχυσης και στάδιο ισχύος με FET. H πλέον πρόσφατη προσθήκη στη σειρά προϊόντων τους δεν είναι υβριδική αλλά -μάλλον- διπλή. Ο μετατροπέας DAC-100 είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις, με κοινό ψηφιακό μέρος και στάδιο d/a αλλά διαφορετικό αναλογικό στάδιο. Ο “σκέτος” DAC-100 βασίζεται σε ένα κύκλωμα με ημιαγωγούς ενώ ο “t”, ο οποίος αποτελεί και το αντικείμενο της δοκιμής αυτής χρησιμοποιεί λυχνίες.
Όντας η μοναδική πρόταση της Cary στον χώρο των μετατροπέων d/a ο DAC-100t είναι μια σχεδίαση που καλύπτει όλες τις συμβατικές ανάγκες σε ότι αφορά το ψηφιακό interfacing, περιλαμβάνοντας συμβατικές εισόδους s/pdif και θύρα USB και προσφέροντας την δυνατότητα ασύγχρονου streaming αρχείων PCM μέχρι τα 24bit/192kHz. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...