Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/07/2016

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Cayin MT-12N

Cayin MT-12N

Με τις λυχνίες σε ρόλο ενισχυτών να παραμένουν πειστικά κάτι παραπάνω από μια απλή και περαστική μόδα, αργά ή γρήγορα ο φίλος της υψηλής πιστότητας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις... ευθύνες του: Να βασίσει ή όχι ένα σύστημα σε λαμπάτο ενισχυτή; Και αν η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι “ναι”, πώς μπορεί να ξεκινήσει με λογικό κόστος; Επί του προκειμένου, η Cayin, με τον MT-12N, κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
H εταιρία προσφέρει μια καλή γκάμα από λαμπάτους ολοκληρωμένους ενισχυτές στην οποία περιλαμβάνονται εννέα μοντέλα με λυχνίες εξόδου KT88, EL34 και EL84, ανάλογα με την ισχύ εξόδου και η επαφή μας με τον Α-100Τ σε μία δοκιμή που έγινε πριν από τρία χρόνια περίπου κατέληξε σε ιδιαίτερα θετικά συμπεράσματα.
Σε αντίθεση με τα μεγάλα μοντέλα της Cayin, τα οποία προσφέρουν δυνατότητα επιλογής της συνδεσμολογίας εξόδου (Τριοδική και Ultralinear) και αποδίδουν μέση προς υψηλή ισχύ, ο MT-12N της δοκιμής που μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες που ακολουθούν, είναι απλούστερος σε κατασκευή, μικρότερος σε ισχύ και ανήκει σε μια σημαντικά χαμηλότερη κατηγορία τιμής. Ο στόχος της εταιρίας είναι προφανής: Να παρουσιάσει έναν εισαγωγικό ενισχυτή (με τιμή αρκετά κάτω από τα €1000,-) ο οποίος θα προσφέρει τα βασικά και θα μυήσει τον κάτοχό του στον ήχο της λάμπας. Ας δούμε τις λεπτομέρειες...