Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/06/2010


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►REVIEWS: ΚΕΦΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΗΝΙΟΥ EMT STUDIOTECHNIK JUBILEE JSD 6...


REVIEW

ΚΕΦΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΗΝΙΟΥ

EMT Studiotechnik JSD 6


H ΕΜΤ είναι μια από τις παλαιότερες εταιρίες κατασκευής επαγγελματικών ηχοσυστημάτων της Γερμανίας, με έτος ίδρυσης το 1940 από τον Wilhelm Franz και εξειδίκευση στον εξοπλισμό broadcasting. Η εταιρία άλλαξε δομή και ονομάστηκε EMT Studiotechnik περιλαμβάνοντας, πλέον, στη σειρά των προϊόντων της και audiophile συσκευές. Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζετε την εταιρία από τον κορυφαίο προενισχυτή φωνογραφικών κεφαλών που κατασκευάζει, τον JPA 66 και τον βραχίονα ΕΜΤ 997 “banana”. Η σειρά κεφαλών Jubilee σχεδιάστηκε ειδικά για τον εορτασμό των 66 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας (υποθέτει κανείς το 2006) και περιλαμβάνει δύο μοντέλα, την JSD 5 και την JSD 6, η βασική διαφορά των οποίων βρίσκεται στην ακίδα η οποία στην μεν JSD 5 είναι τύπου Gyger S στην δε JSD 6 τύπου Super Fineline.
Σύμφωνα πάντοτε με τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία οι Jubilee είναι οι καλύτερες κεφαλές που έχει σχεδιάσει μέχρι σήμερα και η διαδικασία περιέλαβε όχι μόνο κλασική εργαστηριακή προσέγγιση αλλά και εκτεταμένες ακροάσεις με μια ευρεία γκάμα συστημάτων ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση.
Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την τιμή της κεφαλής η οποία που φάνηκε κάτι παραπάνω από λογική, κάνουν την JSD 6 μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, με δεδομένο ότι προέρχεται από έναν κατασκευαστή με παράδοση και πολύ καλή φήμη στα αναλογικά συστήματα. Ας δούμε τις λεπτομέρειες.

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

ΚΟΡΥΦΗ

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2010
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr