Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/10/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►REVIEWS: LEHMANN AUDIO BLACK CUBE LINEAR/STAMP...

AV BLOG 

SITE MAP


REVIEW

ENIΣΧΥΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΏΝ/ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ/ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Lehmann Audio Black Cube Linear/Stamp

Φωτό: Πάρις Νικολάου

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

 

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Η Lehmann Αudio είναι ίσως περισσότερο γνωστή για την σειρά προενισχυτών phono η οποία χαίρει, εδώ και ουκ ολίγα χρόνια, μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των φίλων των κορυφαίων συστημάτων βινυλίου. Ο ενισχυτής ακουστικών Black Cube Linear περιλαμβάνεται στην γκάμα της από το 2004, αναλυτική δοκιμή μάλιστα μπορείτε να διαβάσετε στις αντίστοιχες σελίδες. Οι χρήστες ακουστικών αρέσκονται -προφανώς- στις προσωπικές ακροάσεις και στα μικρά συστήματα και με βάση την παρατήρηση αυτή, δεν είναι τυχαίο το ότι η εταιρία έχει παρουσιάσει μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση: Εναν μικρό τελικό ενισχυτή, με το όνομα Stamp, κατάλληλο να οδηγηθεί από το Black Cube Linear ώστε να δημιουργηθεί ένα μικρό δικαναλικό σύστημα (αν και θα δούμε ότι αυτό δεν είναι σε καμμία περίπτωση πραγματικός περιορισμός!), κατάλληλο για περιορισμένους χώρους. Η δυνατότητα σύνδεσης ενός τελικού ενισχυτή στο "Linear" δεν είναι βεβαίως προιόν απλής τύχης: Η Lehmann είχε προβλέψει την χρήση του ως προενισχυτή, προσφέροντας ένα ζεύγος εξόδων line. To αν η ιδέα του Stamp προυπήρχε ή εμφανίστηκε μετά, μπορεί να το ξέρει μόνο ο ίδιος ο Norbert Lehmann βεβαίως.
Αν δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα για την εταιρία και την φιλοσοφία της, θα πρέπει να μάθετε ότι την διακρίνει μία τάση για απλότητα αλλά όχι για υπεραπλούστευση: Το Linear είναι ένας ενισχυτής ακουστικών με διπολικά τρανζίστορς, επιλεγόμενο κέρδος, προσεγμένο front end και πλάτος μόλις 117 χιλιοστών και το Stamp δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική φιλοσοφία: Χρησιμοποιεί ακριβώς το ίδιο περίβλημα (ώστε να ταιριάζει αισθητικώς με το Linear) και χρησιμοποιεί την τεχνολογία T-Class της Tripath για τον έλεγχο της ισχύος.

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

ΚΟΡΥΦΗ

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr