Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/05/2011

flag
english
abstract

DAC/ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

M2Tech Young/PSUZ P150

Φωτό_Ανοίγματος

Μέσα στους παράγοντες μιας επιτυχίας είναι, ασφαλώς, το κατάλληλο του χρόνου. Η M2Tech εμφανίστηκε στο προσκήνιο ακριβώς την στιγμή που ένας μεγάλος αριθμός από απαιτητικούς ακροατές ξεκίνησε τις αναζητήσεις του όσον αφορά το interfacing υπολογιστή και μετατροπέα d/a, με δεδομένα τα αρχεία υψηλής ανάλυσης και τα σχετικά media players. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζετε: Το hiFace, αρχικώς, και στη συνέχεια το hiFace Evo έβαλαν τους Ιταλούς στο χάρτη προσφέροντας ακριβώς αυτό που ζητούσαν πολλοί: ένα ποιοτικό USB-S/PDIF interface με δυνατότητα streaming αρχείων υψηλής ανάλυσης και ασύγχρονη λειτουργία.
Το επόμενο βήμα της εταιρίας ήταν το λογικότερο δυνατόν: Εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της από τα δύο πρώτα προϊόντα και την φήμη που απέκτησε, μπήκε στον χώρο των μετατροπέων d/a με τον Young. Το πρώτο DAC της M2Tech δεν βασίζεται μόνο στη γνώση γύρω από το θέμα του USB interfacing αλλά κάνει ένα βήμα ακόμη προσφέροντας την δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων πολύ υψηλής ανάλυσης, μέχρι 32bit/384kHz.
To Young της δοκιμής αυτής συνοδευόταν από ένα “μεγάλο” εξωτερικό τροφοδοτικό, το P150 της PSUZ, το οποίο είχε ως σκοπό να αντικαταστήσει το -ας πούμε- διεκπεραιωτικό ανταπτοράκι που διαθέτει ως στάνταρντ η συσκευή. Ας δούμε τις λεπτομέρειες του πράγματος...