Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/09/2005 


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►REVIEWS: NAIM AUDIO CDS3/XPS

AV BLOG 

SITE MAP


REVIEW

C D   P L A Y E R

Naim Audio CDS3/XPS


ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

 

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ δεν θα δυσκολευτούν στο ελάχιστο να αναγνωρίσουν στο CDS3 ένα ακόμη αυθεντικό προιόν: Το περίβλημα και το φινίρισμα είναι εκεί... Τα βύσματα DIN είναι εκεί... Οι περίεργες σχεδιαστικές απόψεις, κι αυτές, εκεί είναι.  Ακόμη και το τεράστιο εξωτερικό τροφοδοτικό είναι παρόν, για να θυμίζει (καθόλου διακριτικά) ότι, ναί, πράγματι, το CDS3 είναι ένα ακόμη πόνημα της Naim Audio.  Και για να είμαστε ακριβείς, όχι "ένα ακόμη πόνημα" αλλά το κορυφαίο cd player της εταιρίας.
Στην κατηγορία στην οποία κινείται ο συνδυασμός CDS3/XPS, ωστόσο, εμμονές και ιδιοσυγκρασίες δεν χωρούν, τουλάχιστον αν δεν συνοδεύονται από μία ανάλογη απόδοση που να τις δικαιολογεί, ή τουλάχιστον να μας επιτρέπει να τις συγχωρούμε.  Από την πλευρά αυτή, η πρόταση της Naim έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον: Σε μία εποχή κατά την οποία πολλοί κορυφαίοι κατασκευαστές "παίζουν" με τα ψηφιακά φίλτρα και συμμετέχουν σε έναν άτυπο διαγωνισμό για το ποιός θα παρουσιάσει την πιο πολύπλοκη υλοποίηση (συχνά με εκπληκτικά αποτελέσματα -δεν έχουμε παράπονο) οι βρετανοί δεν διστάζουν να παρουσιάσουν ένα player που βασίζεται στο καλό engineering κλασικών ιδεών.  Πέρα από την καλοπροαίρετα σκωπτική διάθεση που μπορεί να δημιουργούν οι ιδιομορφίες του, μην γελιέστε από αυτή την εισαγωγή, το CDS3 είναι μία πολύ σοβαρή συσκευή, με τον δικό της, ολοκληρωτικά βρετανικό τρόπο.

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

ΚΟΡΥΦΗ

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr