Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►REVIEWS: CD PLAYER/ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ YBA YC201/YA201...

AV BLOG 

SITE MAP


REVIEW

CD PLAYER/ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

ΥΒΑ ΥC201/YA201

Φωτό: Πάρις Νικολάου

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

 

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►

Ισως το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης υπόθεσης να υπήρξε, τελικώς, η αισθητική των "Υ". Βλέπετε, οι συσκευές της YBA υπήρξαν ανέκαθεν ιδιαίτερα προσεγμένες στον τομέα αυτό και η γαλλική εταιρία θα έπρεπε να κάνει μια πραγματική υπέρβαση αν ήθελε να προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Οι φωτογραφίες, υποθέτω, δείχνουν την επιτυχία: Τα "Υ" ξεχωρίζουν πραγματικά από τα υπόλοιπα YBA, δημιουργώντας αυτό που ο Andre ήθελε από την αρχή: Μια διαφοροποιημένη σειρά μέσα στις υπόλοιπες συσκευές του που δείχνει "από μακρυά" ότι έχει κάτι διαφορετικό να πει. Το τετράγωνο ίχνος του κάθε μηχανήματος και το μαύρο, ματ σασί του από αλουμίνιο δένουν άψογα με την βάση του, επίσης από αλουμίνιο αλλά στο φυσικό του χρώμα. Η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι εμφανής: Οι συσκευές της σειράς "Υ" στηρίζονται σε τρία σημεία και χρησιμοποιούν ένα user interface που βασίζεται σε μια μεγάλη οθόνη και απλούς πιεστικούς διακόπτες. Το συνολικό αποτέλεσμα θα τραβήξει την προσοχή ακόμη και του πλέον αδιάφορου και ανυποψίαστου περί τα οπτικοακουστικά συστήματα.
Η σειρά είναι ιδιαίτερα φιλόδοξη. Αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει το cd player και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή που δοκιμάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν, τέσσερεις συσκευές για πολυκαναλικές εφαρμογές home theater (ραδιοενισχυτή AV 7.1, multiplayer οπτικών δίσκων, επεξεργαστή AV 7.1 και τελικό ενισχυτή επτά καναλιών) καθώς επίσης και έναν music server. H ΥΒΑ δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά τα μοντέλα αυτή την στιγμή, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας όλα τα προιόντα θα είναι διαθέσιμα κάποια στιγμή μέσα στο 2007.

ΓΕΝΙΚΩΣ...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΤΕΧΝΙΚΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...

ΚΟΡΥΦΗ

...ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΗ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr