Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/03/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net
avmentorNEWS logo

Το Εβδομαδιαίο Newsletter του avmentor.gr

Μπορείτε να λαμβάνετε το avmentorNEWS κάθε εβδομάδα στo e-mail σας.

Γραφτείτε στην λίστα αποδεκτών τώρα! | Πηγαίνετε στο πρωτοσέλιδο του avmentor.gr


avmentorNEWS | No.:883 | 25/03/2020

Top Stories

Lab12 dac1 Reference - Non Oversampling USB DAC.

Lab12 dac1 Reference - Non Oversampling USB DAC.

Ο Έλληνας κατασκευαστής έχοντας ήδη πραγματοποιήσει μερικά πολύ σημαντικά βήματα εξέλιξης των προϊόντων του, επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε, παρουσιάζοντας μια αναθεωρημένη εκδοχή της πρώτης του συσκευής. O dac1 στην έκδοση “Reference”, όμως, δεν είναι απλώς μια νοσταλγική αναδίφηση μιας ήδη γνωστής συνταγής. Είναι μια εκ βάθρων βελτιωμένη προσέγγιση της ιδιαίτερης ιδέας του NOS DAC και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον!

Δοκιμές & Άλλα...

Tsakiridis Devices Aeolos R - Ολοκληρωμένος Ενισχυτής.

Tsakiridis Devices Aeolos R - Ολοκληρωμένος Ενισχυτής.

Δοκιμάζουμε την ειδική έκδοση του ολοκληρωμένου ενισχυτή Aeolos των αδελφών Τσακιρίδη, με 4 KT150 στην έξοδο και πολύ προσεγμένη ποιότητα υλικών και ανακαλύπτουμε το πόσο έχει εξελιχθεί η ελληνική εταιρία τα τελευταία χρόνια!

The Open Lab Project
Focal Chora 806 - Ηχείο Βάσης/Ραφιού.

Focal Chora 806 - Ηχείο Βάσης/Ραφιού.

Η νέα σειρά Chora της Γαλλικής εταιρία επιχειρεί να κερδίσει τις καρδιές των φίλων του καλού ήχου που αναζητούν το καλύτερο δυνατόν, σε μια οικονομική κατηγορία τιμής. Μια αποστολή δύσκολη, η οποία υποστηρίζεται από το know-how της Focal και μερικές καλές ιδέες. Δοκιμάζουμε το μικρότερο μοντέλο και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Ειδήσεις & Νέα Προϊόντα

CL-1000: Ο νέος κορυφαίος προενισχυτής της Luxman.

CL-1000: Ο νέος κορυφαίος προενισχυτής της Luxman.

Ο CL-1000 αποτελεί έναν φόρο τιμής στον κορυφαίο C-1000 του 1975 αλλά, εννοείται, είναι ένας πραγματικά σύγχρονος προενισχυτής, όπως εννοεί την ιδέα η Lux. Αυτό σημαίνει ένα νέο σύστημα ρύθμισης της στάθμης, κορυφαίας ποιότητας υλικά και όλες τις απαραίτητες δυνατότητες.

Περισσότερα Νέα...

Audiophile βινύλιο από την Pro-Ject Audio.

Audiophile βινύλιο από την Pro-Ject Audio.

Η Pro-Ject Audio παρουσίασε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα παραγωγή σε βινύλιο, βασισμένη σε μια ιδέα του Heinz Lichtenegger. Ο Αυστριακός 7RAY ηχογράφησε το Jazzy Zoetrope στο στούντιο και σε ζωντανό χώρο και το αποτέλεσμα είναι, το λιγότερο, ενδιαφέρον.

Network player/Streamer από την Metronome.

Network player/Streamer από την Metronome.

H Metronome εμπλούτισε την σειρά Digital Sharing με ένα Network player το οποίο υποστηρίζει streaming υψηλής ανάλυσης από πόρους του οικιακού δικτύου, στο γνωστό επίπεδο ποιότητας στο οποίο μας έχει συνηθίσει η γαλλική εταιρία.

Νέος (μονομπλόκ) προενισχυτής phono από την Phasemation.

Νέος (μονομπλόκ) προενισχυτής phono από την Phasemation.

Με τον EA-550, o γνωστός κατασκευαστής κινείται στα άκρα, από πλευράς σχεδιασμού, παρουσιάζοντας έναν προενισχυτή phono με ένα κανάλι ανά σασί, χωρίς αρνητική ανάδραση και με αρκετά ενδιαφέρουσες δυνατότητες, για τους πολύ απαιτητικούς φίλους του βινυλίου.

Magico: Η σειρά A πάει… βιβλιοθήκη.

Magico: Η σειρά A πάει… βιβλιοθήκη.

Επεκτείνοντας την επιτυχημένη, κατά τα φαινόμενα, σειρά Α, η Magico ανακοίνωσε στο τέλος της περασμένης χρονιάς το μικρό ηχείο βάσης/ραφιού Α1. Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το Α1 διαθέτει όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας, δηλαδή μεταλλική καμπίνα, τουίτερ βηρυλλίου και μιντ/γούφερ με κώνο από Νανογραφένιο.

Η Focal συμπληρώνει την σειρά Chora.

Η Focal συμπληρώνει την σειρά Chora.

Όπως είχε αναφερθεί, ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η σειρά Chora, η Focal ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των μοντέλων που είναι κατάλληλα για χρήση σε συστήματα οικιακού κινηματογράφου. Πρόκειται για το μοντέλο δαπέδου 826-D, το Chora Center, το Chora Surround και το ανάλογο υπογούφερ.

Want to read something different?
Give our English-language version a try!

AVMENTOR.net
Pro-Ject Audio announced the Jazzy Zoetrope Studio and Live Recording vinyl record.

Pro-Ject Audio announced the “Jazzy Zoetrope Studio and Live Recording" vinyl record.

Pro-Ject announced a new audiophile record for the first time under the Pro-Ject Records label. Available as a 180gr double LP and a direct master tape copy, this production is a landmark release for Pro-Ject Audio Systems. The record is easy to listen to, with great atmosphere: Jazz classic on its best.

Για υποστήριξη...

email Boήθειας

Eχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σχετικό με συστήματα audio video; Eρωτήσεις γύρω από τεχνικά χαρακτηριστικά, δυσνόητους όρους ή διαβάσατε κάτι που δεν το καταλαβαίνετε; Δεν είστε ο μόνος... Χρησιμοποιήστε το mail βοήθειας του avmentor.gr, και θα έχετε την απάντησή σας το συντομότερο.

avmentor Forum: Οι ομάδες συζήτησης του avmentor.gr

Ανταλλάξτε απόψεις, βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, και ξεκινήστε τα δικά σας θέματα!

Focal completes its Chora line for Home Cinema configurations.

Focal completes its Chora line for Home Cinema configurations.

Chora 826-D, Chora Center and Chora Surround to join the line of first Chora loudspeakers, combining design, technology and performance for a genuine home cinema experience at an unrivaled price.