Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/12/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net
avmentorNEWS logo

Το Εβδομαδιαίο Newsletter του avmentor.gr

Μπορείτε να λαμβάνετε το avmentorNEWS κάθε εβδομάδα στo e-mail σας.

Γραφτείτε στην λίστα αποδεκτών τώρα! | Πηγαίνετε στο πρωτοσέλιδο του avmentor.gr


avmentorNEWS | No. 764 | 13/12/2017

Top Stories

Cyrus 6 DAC - Ολοκληρωμένος Ενισχυτής/DAC.

Cyrus 6 DAC - Ολοκληρωμένος Ενισχυτής/DAC.

Η επάνοδος, στην ελληνική αγορά, του ιστορικού Βρετανού κατασκευαστή μας δίνει την ευκαιρία, ύστερα από πολλά χρόνια, να δοκιμάσουμε μια από τις συσκευές του. Μπορεί ο 6 DAC να είναι ο μικρότερος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Cyrus, αλλά ενσωματώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την πορεία της σε μια αγορά που έχει, ασφαλώς, υποστεί μεγάλες αλλαγές από την χρυσή εποχή των One και Two, στα τέλη των '80s. Δοκιμάζουμε και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Δοκιμές & Άλλα...

Cayin iDAC-6/iHA-6 - USB DAC/Ενισχυτής Ακουστικών.

Cayin iDAC-6/iHA-6 - USB DAC/Ενισχυτής Ακουστικών.

Η Cayin κάνει το επόμενο βήμα στον χώρο του ήχου υψηλής ανάλυσης και των απαιτητικών ακροάσεων μέσω ακουστικών, παρουσιάζοντας δύο συσκευές οι οποίες, καταρχήν, ξεχωρίζουν με την αισθητική τους, την ποιότητα κατασκευής και την απολύτως λογική τιμή τους. Ο μετατροπέας iDAC-6 και ο ενισχυτής ακουστικών iHA-6 είναι δύο πολύ φιλόδοξα προϊόντα τα οποία φαίνεται ότι βάζουν τον γνωστό κατασκευαστή στην κατηγορία των σοβαρών παικτών του συγκεκριμένου τμήματος της αγοράς.

Διαβάστε Ακόμα...

IFA 2017 - Show Report

IFA 2017
Show Report

Με πάνω από 250.000 επισκέπτες και δημοσιογραφική κάλυψη από εβδομήντα χώρες, η IFA έκλεισε τις πόρτες της στις 6 Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνοντας την άποψη ότι πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις καταναλωτικών ηλεκτρονικών στον κόσμο. Βρήκαμε τα πλέον ενδιαφέροντα εκθέματα σχετικά με τις τεχνολογίες Audio/Video και σας τα παρουσιάζουμε.

Ήχος Εικόνα Show 2017 - Show Report

Ήχος Εικόνα Show 2017 - Show Report

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του με την audiophile κοινότητα, το Ήχος Εικόνα Show έδωσε και εφέτος την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται για την υψηλή πιστότητα και αναζητούν συσκευές ή, απλώς ενημέρωση και γνώση γύρω από τα τεκταινόμενα στον χώρο να έλθουν σε επαφή με το αγαπημένο τους αντικείμενο. Αρκετές νέες παρουσίες, ενθαρρυντική συμμετοχή Ελλήνων κατασκευαστών και αρκετό (για τα δεδομένα της εποχής) κέφι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά. Ρίξτε μια ματιά στα πλέον ενδιαφέροντα εκθέματα.

Ειδήσεις & Νέα Προϊόντα

Audiophile combo από την Gold Note.

Audiophile combo από την Gold Note.

Αν η ιδέα του combo, δηλαδή ενός ολοκληρωμένου ηχοσυστήματος αφορά, σε γενικές γραμμές, όσους αναζητούν μια απλή λύση για να ακούσουν μουσική, το IS-1000 της Gold Note είναι η επέκταση της ιδέας στον χώρο των απαιτητικών ακροατών: Προενισχυτής, phono, τελικός ενισχυτής, μετατροπέας d/a και streamer σε ένα προσεγμένο σασί, απολύτως ευθυγραμμισμένα με την φιλοσοφία της Ιταλικής εταιρίας.

Περισσότερα Νέα...

Τα προϊόντα της Cyrus στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Cyrus στην ελληνική αγορά.

Ένας από τους ιστορικούς Βρετανούς κατασκευαστές, η Cyrus, επανήλθε στην ελληνική αγορά με την υποστήριξη της Sound Gallery. Οι φίλοι του καλού ήχου μπορούν και πάλι να ακούσουν τα κλασσικά half-width συστήματα μιας εταιρίας που σημάδεψε τα 80s και, εν πολλοίς, ανακαθόρισε την έννοια “οικονομικό Hi-Fi”, διαδίδοντας την ιδέα του καλού ήχου σε μερίδες κοινού που μέχρι τότε είχαν άγνοια γύρω από το θέμα.

B&W Σειρά 700: Τεχνολογίες αιχμής, χαμηλότερη τιμή.

B&W Σειρά 700: Τεχνολογίες αιχμής, χαμηλότερη τιμή.

Η σειρά 700 της Bowers & Wilikins, η οποία ανακοινώθηκε στις αρχές του Φθινοπώρου και παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά στα πλαίσια της έκθεσης Ήχος Εικόνα 2017, βασίζεται σε τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί στην κορυφαία σειρά 800 Diamond του Βρετανού κατασκευαστή αλλά περιλαμβάνει μοντέλα τα οποία απευθύνονται σε μια ευρύτερη αγορά.

Παρουσίαση του Yamaha NS-5000 στην Θεσσαλονίκη.

Παρουσίαση του Yamaha NS-5000 στην Θεσσαλονίκη.

Ο αντιπρόσωπος της Yamaha στην ελληνική αγορά (Φ. Νάκας) σε συνεργασία με την Thessaloniki Audio Society παρουσίασε, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης, το νέο ηχείο Yamaha NS-5000, τον απόγονο του εμβληματικού NS-1000 Μ το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως ηχείο μόνιτορ/αναφοράς σε πολλά studio ηχογραφήσεων και από πολλούς μηχανικούς ήχου παγκοσμίως.

>Καταστολή θορύβου στην είσοδο phono από την Akiko Audio.

Καταστολή θορύβου στην είσοδο phono από την Akiko Audio.

Η γνωστή για τα παθητικά συστήματα καταστολής θορύβου Akiko, παρουσίασε μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των σημάτων πολύ χαμηλής στάθμης που παράγονται από τις κεφαλές και οδηγούνται στις εισόδους phono ενός συστήματος. Η χρήση του Phono Booster, όπως και των υπόλοιπων προϊόντων της εταιρίας, είναι πολύ απλή.

Επετειακοί ενισχυτές από την Conrad-Johnson.

Επετειακοί ενισχυτές από την Conrad-Johnson.

Με την ευκαιρία του εορτασμού 40 ετών από την ίδρυσή της, η Conrad-Johnson ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο τελικών ενισχυτών περιορισμένης παραγωγής, του δικαναλικού ART150 και του μονομπλόκ ART300. Οι δύο συσκευές σχεδιάστηκαν αρχικώς ως ενισχυτές αναφοράς για εσωτερική χρήση και ο αριθμός που θα προσφερθεί στην ελεύθερη αγορά θα είναι συγκεκριμένος, 250 ART150 και 125 ζευγάρια ART300.

Want to read more? Try the English version!

AVMENTOR.net
Space One Wireless: Where the iconic design meets the exceptional acoustics.

Space One Wireless: Where the iconic design meets the exceptional acoustics.

Two world-renowned brands, Porsche Design, known for iconic design and KEF, acclaimed for exceptional British acoustics, have joined to deliver an uncompromisingly luxurious wireless headphone set. The Space One Wireless brings music on business trips, in boardrooms and at home.

Για υποστήριξη...

email Boήθειας

Eχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σχετικό με συστήματα audio video; Eρωτήσεις γύρω από τεχνικά χαρακτηριστικά, δυσνόητους όρους ή διαβάσατε κάτι που δεν το καταλαβαίνετε; Δεν είστε ο μόνος... Χρησιμοποιήστε το mail βοήθειας του avmentor.gr, και θα έχετε την απάντησή σας το συντομότερο.

avmentor Forum: Οι ομάδες συζήτησης του avmentor.gr

Ανταλλάξτε απόψεις, βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, και ξεκινήστε τα δικά σας θέματα!

Play it again, SAM: Audionet unveiled the SAM 20 SE Limited Edition Integrated Amplifier.

Play it again, SAM: Audionet unveiled the SAM 20 SE Limited Edition Integrated Amplifier.

Celebrating their legendary integrated amp's 20 years anniversary, Audionet recently announced the best SAM ever: the strictly limited Special Edition SAM 20 SE (20th Anniversary), a heavily upgraded version of an already highly acclaimed device.