Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/02/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net
avmentorNEWS logo

Το Εβδομαδιαίο Newsletter του avmentor.gr

Μπορείτε να λαμβάνετε το avmentorNEWS κάθε εβδομάδα στo e-mail σας.

Γραφτείτε στην λίστα αποδεκτών τώρα! | Πηγαίνετε στο πρωτοσέλιδο του avmentor.gr


avmentorNEWS | No.:878 | 19/02/2020

Top Stories

Focal Chora 806 - Ηχείο Βάσης/Ραφιού.

Focal Chora 806 - Ηχείο Βάσης/Ραφιού.

Η νέα σειρά Chora της Γαλλικής εταιρία επιχειρεί να κερδίσει τις καρδιές των φίλων του καλού ήχου που αναζητούν το καλύτερο δυνατόν, σε μια οικονομική κατηγορία τιμής. Μια αποστολή δύσκολη, η οποία υποστηρίζεται από το know-how της Focal και μερικές καλές ιδέες. Δοκιμάζουμε το μικρότερο μοντέλο και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Δοκιμές & Άλλα...

Ήχος Εικόνα Show 2020 - Show Report.

Ήχος Εικόνα Show 2020 - Show Report.

Το avmentor περιπλανιέται στους χώρους του εφετινού HES 2020 αναζητώντας τα ενδιαφέροντα προϊόντα που επιδείχθηκαν εκεί. Δείτε και διαβάστε τί συναντήσαμε...

The Open Lab Project
CES 2020 - Show Report.

CES 2020 - Show Report.

Λένε ότι “όποιος ψάχνει, βρίσκει” και η αλήθεια είναι ότι εφέτος χρειάστηκε αρκετό ψάξιμο για να εντοπίσουμε τις ενδιαφέρουσες παρουσίες στον χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων, στο Las Vegas. Ο τοπικός πολιτικός διχασμός και μια σωρεία wanna-be προϊόντων που είναι σαν να έχουν σχεδιαστεί από παράφρονες επιστήμονες, έδωσαν έναν γκροτέσκο χαρακτήρα στο σόου και επιχείρησαν να μας εμποδίσουν. Δεν τα κατάφεραν.

Ειδήσεις & Νέα Προϊόντα

Dual: Επιθετική πολιτική για το 2020.

Dual: Επιθετική πολιτική για το 2020.

Μετά από μια προσεκτική, συντηρητική θα έλεγε κανείς, πολιτική την οποία εφάρμοσε τα πρώτα χρόνια μετά την επανεμφάνισή της στην αγορά, η Dual δείχνει, τώρα, να κινείται περισσότερο επιθετικά, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και μια ευρύτερη γκάμα προϊόντων.

Περισσότερα Νέα...

Νέα έκδοση του υπογούφερ C1 της ATC.

Νέα έκδοση του υπογούφερ C1 της ATC.

Το νέο υπογούφερ αντικαθιστά την παλαιότερη έκδοση και θα ονομάζεται, απλώς C1 Mk2. Είναι σχεδιασμένο για να συμπληρώνει όλα τα μικρά και μεσαία ηχεία της εταιρίας, συμπεριλαμβανόμενων αυτών της σειράς Entry, των C1C/C3C και της σειράς HTS.

Νέο open reel από την Ballfinger.

Νέο open reel από την Ballfinger.

Μετά το κορυφαίο M 063, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από τρία περίπου χρόνια, η Ballfinger ανακοίνωσε ένα νέο μαγνητόφωνο R2R, με κωδικό M 002 P, μια συσκευή με κάπως πιο προσιτή τιμή, κατάλληλη μόνο για playback, εύκολη στην τοποθέτησή της και με έξοδο για οδήγηση εξωτερικών ενισχυτών μαγνητικής κεφαλής.

R2R: Νέος λαμπάτος DAC από την Acuhorn.

R2R: Νέος λαμπάτος DAC από την Acuhorn.

Ο κατασκευαστής από την Πολωνία παρουσίασε στο τέλος της περασμένης χρονιάς έναν νέο μετατροπέα d/a ο οποίος διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με κοινό ψηφιακό πυρήνα αλλά διαφορετικές τοπολογίες στο λαμπάτο στάδιο εξόδου του.

2000 Pro: H SVS φέρνει την ποιότητα της Ultra στα €1.000.

2000 Pro: H SVS φέρνει την ποιότητα της Ultra στα €1.000.

Με τρία νέα μοντέλα, η SVS κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της: Αξιοποιεί την εμπειρία της από την κορυφαία σειρά Ultra σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα νέο επίπεδο αναφοράς στην κατηγορία τιμής των €1.000.

Rotel: Ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς Michi!

Rotel: Ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς Michi!

Υπήρξε, ίσως, η πλέον συζητημένη σειρά προϊόντων του γνωστού κατασκευαστή, για πολλούς, ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει ποτέ και σίγουρα μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια δημιουργίας εκλογικευμένων συσκευών κορυφαίας ποιότητας. Ο λόγος για την σειρά Michi της Rotel η οποία, με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, φαίνεται ότι θα επιστρέψει δυναμικά.

Want to read something different?
Give our English-language version a try!

AVMENTOR.net
Rega announced the Ania Pro MC cartridge.

New Stereo Ultima Amplifiers from Chord Electronics.

Chord Electronics has introduced its ground-breaking next-generation Ultima amplifier topology to (full-size) stereo for the first time, with the introduction of two new power amplifiers, the Ultima 5 and Ultima 6.

Για υποστήριξη...

email Boήθειας

Eχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σχετικό με συστήματα audio video; Eρωτήσεις γύρω από τεχνικά χαρακτηριστικά, δυσνόητους όρους ή διαβάσατε κάτι που δεν το καταλαβαίνετε; Δεν είστε ο μόνος... Χρησιμοποιήστε το mail βοήθειας του avmentor.gr, και θα έχετε την απάντησή σας το συντομότερο.

avmentor Forum: Οι ομάδες συζήτησης του avmentor.gr

Ανταλλάξτε απόψεις, βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, και ξεκινήστε τα δικά σας θέματα!

Philips unveiled New FidelioX3 headphones.

Exposure's new VXN active crossover allows you to upgrade your system to active operation!

The company says that you can experience a serious performance enhancement by upgrading your loudspeakers to active operation, with their new VXN active crossover which by-passes the speakers’ internal passive crossovers.