Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/04/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net
avmentorNEWS logo

Το Εβδομαδιαίο Newsletter του avmentor.gr

Μπορείτε να λαμβάνετε το avmentorNEWS κάθε εβδομάδα στo e-mail σας.

Γραφτείτε στην λίστα αποδεκτών τώρα! | Πηγαίνετε στο πρωτοσέλιδο του avmentor.gr


avmentorNEWS | No. 731 | 26/04/2017

Ultimate Audio - Akiko
Polk Audio Signature S55, Ηχείο Δαπέδου.

Polk Audio Signature S55, Ηχείο Δαπέδου.

Η νέα σειρά ηχείων της Polk Audio, με την ονομασία Signature, παρουσιάστηκε προς το τέλος της περασμένης χρονιάς και αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μια φρέσκια ματιά στον τρόπο με τον οποίο ο ιστορικός κατασκευαστής αντιμετωπίζει τον σχεδιασμό των ηχείων του. Δοκιμάσαμε ένα από τα ηχεία δαπέδου της σειράς και βρεθήκαμε απέναντι από μια μικρή έκπληξη!

Δοκιμές & Άλλα...

Mola-Mola Makua/Kaluga, Προενισχυτής/Τελικός ενισχυτής.

Mola-Mola Makua/Kaluga, Προενισχυτής/Τελικός ενισχυτής.

Όντας κάτι πολύ περισσότερο από μια πλατφόρμα επίδειξης της τεχνολογίας Ncore, συμβατή με τους όρους του highend-ικού αισθητισμού, το σύστημα Makua/Kaluga είναι συνεπές με τις απόψεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο Bruno Putzeys γύρω από το πώς πρέπει να είναι μια πραγματική συσκευή υψηλής πιστότητας. Ετοιμαστείτε για τεράστιες ποσότητες ορθολογισμού και συνέπειας στη σχεδίαση, σοφά υπολογισμένη τάση για διαφοροποίηση και βατ. Δηλαδή, πολλά βατ.

Διαβάστε Ακόμα...

CES 2017 - Show Report

CES 2017 - Show Report

Για την τεχνολογία και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά γενικώς, το 2017 φαίνεται ότι θα είναι μια εξόχως ενδιαφέρουσα χρονιά, αν λάβει κανείς σοβαρά υπόψιν του την γενική αίσθηση της εφετινής CES, τόσο σε επίπεδο εκθεμάτων όσο και σε επίπεδο συμμετοχών, αν και ειδικά ο χώρος των οπτικοακουστικών συστημάτων δείχνει να βρίσκεται σε μια φάση σταθεροποίησης. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα να δείτε στο σχετικό αφιέρωμα!

Ήχος Εικόνα Show 2017 On Tour - Show Report

Ήχος Εικόνα Show 2017 On Tour - Show Report

Η ελληνική κοινότητα του audio υψηλών απαιτήσεων πραγματοποίησε μια γρήγορη αλλά ουσιαστική επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη, επιδεικνύοντας συσκευές και τεχνολογίες σε ένα κοινό που φαίνεται να διψά για ενημέρωση και γνώση και αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον υπάρχει, αρκεί να υπάρχει η θέληση και σχεδιασμός. Το Thessaloniki-Tour ήταν μια καλή ιδέα που αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Ειδήσεις & Νέα Προϊόντα

RNHP: Ο ενισχυτής ακουστικών του Rupert Neve.

RNHP: Ο ενισχυτής ακουστικών του Rupert Neve.

Ανεξαρτήτως της χρήσης του, στον χώρο του στούντιο ή στο σπίτι, ο ενισχυτής ακουστικών είναι εξίσου σημαντικός με τα ίδια τα ακουστικά που καλείται να οδηγήσει. Το απλό αυτό γεγονός αντιμετωπίζει ο RNHP, ένας ενισχυτής που υπογράφεται από τον θρύλο του pro audio Rupert Neve και την ομάδα του στην Rupert Neve Designs.

Περισσότερα Νέα...

Νέα σειρά υπογούφερ από την Bowers & Wilkins.

Νέα σειρά υπογούφερ από την Bowers & Wilkins.

Η νέα σειρά ονομάζεται DB και περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα πιο ισχυρά ενεργά υπογούφερ του Βρετανού κατασκευαστή. Βασίζονται σε γούφερ με κώνο από Aerofoil, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στα μεγάφωνα των ηχείων της κορυφαίας σειράς 800 Diamond και η εταιρία δηλώνει ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει κατασκευάσει ποτέ σε sub!

Τέλος εποχής: H Tivoli Audio αλλάζει το Model One.

Τέλος εποχής: H Tivoli Audio αλλάζει το Model One.

Εντάξει. Η εποχή του αναλογικού ραδιοφωνικού δέκτη με άντυγα έχει φτάσει στο τέλος της εδώ και αρκετό καιρό αλλά το Model One υπήρξε, ίσως, μια από τις πλέον χαρακτηριστικές συσκευές των τελευταίων ετών, τόσο λόγω απόδοσης όσο και λόγω αισθητικής. Τώρα, η Tivoli Audio αντικαθιστά την πλέον αναγνωρίσιμη συσκευή της με το Model One Digital, το επόμενο βήμα προς ένα απλό, επιτραπέζιο, ραδιόφωνο.

Το νέο CD player της Bryston.

Το νέο CD player της Bryston.

Το BCD-3 παρουσιάστηκε στο τέλος της περασμένης χρονιάς και είναι η πρόταση της Bryston για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια μεγάλη συλλογή από CD και βασίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από την σχεδίαση κορυφαίων ψηφιακών συσκευών όπως ο μετατροπέας d/a BDA-3.

Τα προϊόντα της SVS στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της SVS στην ελληνική αγορά.

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από την οποία γίνεται σαφές ότι οι λογικές τιμές αποτελούν μια από τις προτεραιότητες της, η εταιρία του Gary Yacoubian φαίνεται ικανή να προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές λύσεις σε όσους αναζητούν επιμόνως τον άριστο λόγο τιμής προς απόδοση. Οι συσκευές της SVS είναι, πλέον, διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά από την Ultimate Audio.

Music World Expo Conferences: Η πλήρης θεματολογία…

Music World Expo Conferences: Η πλήρης θεματολογία…

Στο πλαίσιο της έκθεσης Music World Expo 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Μαΐου 2017 στο Ζάππειο Μεγαρο, θα οργανωθεί, για πρώτη φορά, σειρά συνεδριακών εκδηλώσεων επικεντρωμένη σε τέσσερις θεματικές ενότητες. Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και καλό είναι να του ρίξετε μια ματιά, επειδή απαιτείται εγγραφή και οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Want to read more? Try the English version!

AVMENTOR.net
VPI's Prime Signature turntable.

VPI's Prime Signature turntable.

The Prime Signature is the next step up from the Prime, an apparently big success for VPI, two years after its initial release. It features an upgraded JMW 10-3D Reference arm in a metallic black gloss finish with Nordost Reference wire and some other improvements over the basic model.

Για υποστήριξη...

email Boήθειας

Eχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σχετικό με συστήματα audio video; Eρωτήσεις γύρω από τεχνικά χαρακτηριστικά, δυσνόητους όρους ή διαβάσατε κάτι που δεν το καταλαβαίνετε; Δεν είστε ο μόνος... Χρησιμοποιήστε το mail βοήθειας του avmentor.gr, και θα έχετε την απάντησή σας το συντομότερο.

avmentor Forum: Οι ομάδες συζήτησης του avmentor.gr

Ανταλλάξτε απόψεις, βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, και ξεκινήστε τα δικά σας θέματα!

Playback Designs' new Dream Series.

Playback Designs' new Dream Series.

Playback Designs has announced their new Dream Series, incorporating the latest Ultra High Performance technology, the culmination of more than 30 years of experience in audio design. The Dream Series consists of the MPD-8 standalone DAC and MPT-8 transport with CD/SACD drive and an optional, built-in, music server.