Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► IFA 2009, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 4-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009...

SITE MAP

IFA 2009
Gallery... σελίδα 1/4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: AudioNet - LG, LG - Philips, Philips - Sony, Sony - XM-I
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Οι Γερμανοί της AudioNet εμφανίστηκαν ασυνήθιστα επιθετικοί εφέτος. Εδώ ένας Amp ανοικτός... ...ενώ είδαμε ακόμη τον Amp1 V2... ... τον προενισχυτή Pre1 G3...

... καθώς και το γνωστό μας Art RG2. Το κορυφαίο ηχείο της σειράς Reference της Canton είναι το 1.2 DC. Τρίδρομο, με απόκριση μέχρι τα 40kHz και αρκούντως επιβλητικό. Η Cisco παρουσίασε την σειρά Flip μια μικρές, χαριτωμένες και εύχρηστες μηχανές λήψης HD κατάλληλες για να ανεβάζει κανείς βιντεάκια στο διαδίκτυο (και όχι μόνο, βεβαίως).

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου 2.1 από την Elac με τα ηχεία Cinema Pipe και το χαρακτηριστικό μικρό ΜicroSub 2010... ... το οποίο μπορεί κανείς να το αγοράσει και σε αυτή την εκδοχή, με φινίρισμα εμπνευσμένο από τα έργο του Mondrian (De Stijl). Σε περιορισμένο αριθμό.  Το Spirit of Music CE είναι η τελευταία έκδοση του κορυφαίου ηχείου της Elac.

Όσοι ψάχνουν ένα εύχρηστο μικρό και λογικής τιμής δικτυακό ραδιόφωνο θα βρουν το Cosmopolit 7 Web της Grundig αρκετά ενδιαφέρον. Η ίδια εταιρία επέδειξε μια σειρά τηλεοράσεων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξωτερικούς δίσκους USB για να εγγράψουν τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε μια επίδειξη Ευρωπαϊκής λογικής (;), το USB βρίσκεται στο πίσω μέρος... Ta Siso Markus της καναδικής Huntech είναι μικρά media players. Εδώ, το μοντέλο 800 με δυνατότητα προβολής 1080p μέσω HDMI και υποστήριξη E-SATA.

Σημείο των καιρών; Εφέτος οι μοκέτες σε πολλά χολ “έπεσαν κοντές”! Δε μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια πράγματα οι Γερμανοί! Η Picsio GC-FM1 της JVC είναι μια μικρή κάμερα με δυνατότητα λήψης υψηλής ευκρίνειας η οποία χρησιμοποιεί κάρτες SDHC για την αποθήκευση του υλικού. Η JVC επέδειξε επίσης το πρωτότυπο της νέας της σειράς τηλεοράσεων που θα ονομάζονται Xiview. Έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι FullHd, στα 100Hz και το δείγμα μας φάνηκε ιδιαίτερα λεπτό.

Kerwood Hug. Ένα ηχείο που το ακούς και το αισθάνεσαι (ακουμπώντας επάνω του). Ενδιαφέρουσα ιδέα για χώρους προσεγμένης αισθητικής. Η ίδια εταιρία επέδειξε αυτό το combo με τα διαφανή φωτιζόμενα ηχεία (RK-711)... ... καθώς επίσης και το Squeezophone 360 ένα παντοκατευθυντικό ηχείο σχεδιασμένο από τον Claudio Colucci.

Δεν ξέρατε τι να κάνετε με το πορτ-μπαγκάζ του Smart σας; Ιδού μια ιδέα (της X-Dream): Γεμίστε το με υπογούφερ και ενισχυτές. Η κονσόλα με το ενσωματωμένο iPod πάντως ήταν, πράγματι, κόσμημα. Θυμάστε την Lenco; Εξακολουθεί να παράγει πλατό αλλά εφέτος επέδειξε αυτό το docking station για iPod (σε διάφορα χρώματα)...

... καθώς και τηλεοράσεις LCD. Η βραβευμένη 47άρα της σειράς Borderless 9000 της LG... ... καθώς και η 50άρα plasma της σειράς 6000 με ρυθμό ανανέωσης στα 600Hz.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr