Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► IFA 2009, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 4-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009...

SITE MAP

IFA 2009
Gallery... σελίδα 1/4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: AudioNet - LG, LG - Philips, Philips - Sony, Sony - XM-I
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Ένα από τα πιο καυτά γκάτζετ των τελευταίων μηνών. Το Reader απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα e-books. Εδώ, το εξώφυλλο του “Γυρίστε τον Γαλαξία με Ωτοστόπ”... Εντόνως συμβολικό, για όσους γνωρίζουν τον περίφημο “οδηγό” του Nτάγκλας Άνταμς. Στο περίπτερο της Soundmaster είδαμε αυτό το ραδιόφωνο με vintage αισθητική και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Jean Luc Picard σε φυσικό μέγεθος, από το γνωστό επεισόδιο του Next Generation με τους Borg. “Resistance Is Futile”... Έτσι νομίζουν αυτοί βεβαίως-βεβαίως...

Λαμπάτος ολοκληρωμένος της Telefunken με δυνατότητα docking για το iPod. Ονομάζεται iConcerto. H ίδια εταιρία επέδειξε και αυτό το ενδιαφέρον συστηματάκι με την ονομασία Soundyou. To πρώτο Blu-ray player της Toshiba είναι -πλέον- γεγονός. Με κωδικό BDX-2000, σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρίας που ανέπτυξε το HD-DVD στον χώρο του αντίπαλου στρατοπέδου.

H γνωστή, χαμηλού κόστους κάμερα Camileo της Toshiba, εδώ με τα χρώματα της Ducati. Ενδιαφέρουσα επίδειξη εικονικού γκραφίτι στο περίπτερο της Vodaphone. To Χ-Μini είναι ένα πολύ μικρό -φορητό- ηχειάκι για media players. H εταιρία ονομάζεται XM-I.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr