Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/09/2009


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ► IFA 2009, ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 4-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009...

SITE MAP

IFA 2009
Gallery... σελίδα 1/4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: AudioNet - LG, LG - Philips, Philips - Sony, Sony - XM-I
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Net TV. Ένας προφανής δρόμος εξέλιξης της τηλεόρασης είναι μέσω υπηρεσιών που παρέχονται στο χρήστη από το διαδίκτυο. Το νέο soundbar της Philips διαθέτει, πλέον, ενσωματωμένο BD player και μπορεί να δεχτεί docking station για iPod. Ηχείο δαπέδου της σειράς 8 από την Pioneer. Διαθέτει ομοαξονικό τουίτερ και σούπερ τουίτερ.

Το Wedio της Ravon Audio είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα με docking station για iPod και δυνατότητα streaming δικτυακού ραδιοφώνου. Η Sasmsung παρουσίασε τις φωτογραφικές μηχανές 2view με οθόνη και στο εμπρός μέρος ώστε να μπορείτε να καδράρετε σωστά και όταν βρίσκεστε μπροστά στο φακό. Το πολυσυζητημένο media players Beat R1 της εταιρίας με 16GB εσωτερική μνήμη και συμβατότητα με DivX.

O νέος επεξεργαστής που ελέγχει την φωτεινότητα των LEDs στα πάνελς της Samsung. Η εταιρία επέδειξε επίσης μια οθόνη όπου γινόταν προβολή εικόνων Ultra HD. Η Scansonic είναι μια εταιρία από τη Δανία και το Minimate είναι ένα ενδιαφέρον μικρό συστηματάκι με μικρά αλλά κατά τα φαινόμενα ποιοτικά ηχεία...

... και έναν πολύ μίνιμαλ ολοκληρωμένο ενισχυτή. Στο περίπτερο της Schaub Lorentz είδαμε αυτό το σύστημα με το τριπλό CD. Ο μηχανισμός του ήταν ενδιαφέρων. Η Schneiders Buero είναι μια γερμανική εταιρία η οποία ειδικεύεται στους κλασικούς αναλογικούς συνθετητές (με VCOs). Εδώ, πάντως, το έκθεμα είναι διαφορετικό: Ένα καλοσυντηρημένο κοπτικό δίσκων βινυλίου.

Η Sennheiser επέδειξε το καινούριο κορυφαίο σύστημα ακουστικών της, το HD800. BD player στην σειρά Aquos της Sharp. H εταιρία επέδειξε τις νέες της τηλεοράσεις με πάνελ LED. Εδώ η LE600.

H Sherwood έκανε σημαντική στροφή στην αισθητική της, όπως φαίνεται από αυτό το BD player (BDP-904) και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή AV (R-904). To Eklipse είναι ένα μικρό και κομψό επιτραπέζιο ραδιόφωνο της Sonoro. To νέο controller για τα συστήματα της Sonos (200) αναμένεται να κάψει καρδιές. Το σύστημα της Sonos εξακολουθεί να έχει το καλύτερο user interface που έχουμε δει σε αυτού του είδους τις συσκευές.

Λεπτό ηχείο για home cinema από την Sony. O κωδικός του συστήματος είναι BDV-IT1000 και η αλήθεια είναι ότι ξεπερνά ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα... ... πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να καταλάβεις πως δουλεύει. Διαθέτει διάφραγμα από μίκα, επίπεδο πηνίο φωνής με αγωγό ορθογώνιας διατομής και, επίσης, παραλληλόγραμμο μαγνητικό σύστημα. Κατά τους ανθρώπους της εταιρίας έχει καλύτερη διασπορά σε σχέση με τα συμβατικά ηχεία. Η σειρά Bravia Motion Flow της Sony...

... η οποία έδωσε και αυτή μεγάλη βαρύτητα στην δυνατότητα προβολής τριών διαστάσεων (με ενεργά γυαλιά). Συνεργασία συστήματος με σκληρό δίσκο (NAS-SC500) και walkman. Μια πλήρης πλατφόρμα για τον απαιτητικό ακροατή αρχείων. Το νέο, πολυσυζητημένο, PSP έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο. Η Sony παρουσίασε, επίσης, και το νέο “slim” (και φθηνότερο) PS3.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2009
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr