Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/02/2024

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net
avmentorNEWS logo

Το Εβδομαδιαίο Newsletter του avmentor.gr

Μπορείτε να λαμβάνετε το avmentorNEWS κάθε εβδομάδα στo e-mail σας.

Γραφτείτε στην λίστα αποδεκτών τώρα! | Πηγαίνετε στο πρωτοσέλιδο του avmentor.gr


avmentorNEWS | No.:1088 | 28/02/2024

Top Stories

Arcam Radia A25 - Ολοκληρωμένος ενισχυτής/DAC.

Arcam Radia A25 - Ολοκληρωμένος ενισχυτής/DAC.

Η νέα σειρά Radia της Arcam δεν είναι μόνο πολυσυζητημένη, αποτελεί -ίσως- ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Βρετανικής εταιρίας, η οποία επιχειρεί να παρουσιάσει μια νέα ταυτότητα, τόσο στο αισθητικό όσο και στο λειτουργικό επίπεδο. Νέος, μοντέρνος και με στόχο τον νεότερο χρήστη, ο μεγάλος A25 πρέπει, ωστόσο, να είναι συνεπής και με την ιστορία της εταιρίας. Δοκιμάσαμε και γράφουμε!

HiFi Rose RS150B - Streamer/DAC.

HiFi Rose RS150B - Streamer/DAC.

Με έδρα την Σεούλ, η HiFi Rose είναι μια εταιρία της οποίας τα προϊόντα δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα, όπου και αν τα συναντήσεις και η είσοδός της στην ελληνική αγορά δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί. Οπότε, όταν το RS150Β μας χτύπησε την πόρτα, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε (όχι ότι προσπαθήσαμε κιόλας). Είναι όλα όσα φανταζόμαστε αλήθεια ή τα φαινόμενα απατούν;

Δοκιμές & Άλλα...

One2One: Acoustic Energy Corinium - Ηχείο Δαπέδου.

One2One: Acoustic Energy Corinium - Ηχείο Δαπέδου.

Είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε το νέο ηχείο της Acoustic Energy, το Corinium, μια προσπάθεια της εταιρίας να κινηθεί σε μια υψηλή κατηγορία τιμής, αποτέλεσμα τριών ετών έρευνας και ανάπτυξης και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

The Open Lab Project
GoldenEar T66 - Ηχεία Βάσης.

GoldenEar T66 - Ηχεία Βάσης.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς T και το πρώτο ηχείο που σχεδιάστηκε μετά την εξαγορά της GoldenEar από την Audioquest, ακολουθεί πιστά τον δρόμο που χάραξε ο Sandy Gross με την σειρά Triton, όντας μια πληθωρική σχεδίαση με προσοχή στις λεπτομέρειες και επιβλητική φυσική και ηχητική παρουσία. Ωραία πράγματα...

Ειδήσεις & Νέα Προϊόντα

CS 529 Wood: Dual με Bluetooth!

CS 529 Wood: Dual με Bluetooth!

Οι καιροί ου μενετοί και η Dual δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με τα σημεία των καιρών. Έτσι, το CS 529 Wood, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, όχι μόνο περιλαμβάνει προενισχυτή phono, αλλά προσφέρει και συνδεσιμότητα Bluetooth...

Περισσότερα Νέα...

Uniti Nova PE: Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα της Naim Audio.

Uniti Nova PE: Το νέο ολοκληρωμένο σύστημα της Naim Audio.

Η έκδοση Nova PE (Power Edition) του Uniti, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη σε αυτή τη σειρά συσκευών της Naim. Η νέα συσκευή συνδυάζει ένα streamer/DAC με τα απαραίτητα ενισχυτικά ώστε να μπορεί να οδηγήσει σωστά ένα καλό ζευγάρι ηχεία και να αποτελέσει μια πλήρη λύση, με την γνωστή ποιότητα των Βρετανών.

Gen 2 για τον Erco DAC της Ferrum.

Gen 2 για τον Erco DAC της Ferrum.

Είχαμε γράψει για τον Erco πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν η Ferrum βρισκόταν στα πρώτα της βήματα, αφού ήταν, μόλις, η τρίτη της συσκευή. Προσφάτως, η εταιρία από την Πολωνία ανακοίνωσε την δεύτερη έκδοση του Έρτσο (όπως προφέρεται) με πολύ σημαντικές αλλαγές αλλά και την δυνατότητα αναβάθμισης των παλιών μοντέλων.

Pro-Ject Automat A2: Το αυτόματο καλά κρατεί!

Pro-Ject Automat A2: Το αυτόματο καλά κρατεί!

Ικανοποιημένη, προφανώς, από την αποδοχή του πρώτου της αυτόματου πλατό, του A1, η Pro-Ject παρουσίασε το καλοκαίρι μια “βαρύτερη” έκδοση, με βελτιωμένο βραχίονα και μεγαλύτερη κεφαλή, το Automat A2.

Τα προϊόντα της Kanto Audio στην ελληνική αγορά.

Τα προϊόντα της Kanto Audio στην ελληνική αγορά.

Ένας κατασκευαστής από τον Καναδά, με ενδιαφέρουσες σειρές προϊόντων, μπήκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για την Kanto Audio, μια εταιρία η οποία φαίνεται να απευθύνεται στον νεότερο σε ηλικία, αλλά απαιτητικό φίλο του καλού ήχου.

MKII για το ML1 της McIntosh Audio.

MKII για το ML1 της McIntosh Audio.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται, πιθανώς, το ML1 το οποίο παρουσιάστηκε στα 70s, αλλά, φυσικά, το νέο μοντέλο που παρουσίασε πριν από μήνες ο γνωστός κατασκευαστής απλώς θυμίζει εκείνο το ηχείο, αφού αποτελεί μια σύγχρονη σχεδίαση με vintage αισθητική.

Want to read something different?
Give our English-language version a try!

AVMENTOR.net
AlphaTheta's PLX-CRSS12 professional digital-analog hybrid turntable.

AlphaTheta's PLX-CRSS12 professional digital-analog hybrid turntable.

AlphaTheta's PLX-CRSS12 professional digital-analog hybrid turntable is the world’s first to offer DVS control of digital music via DJ software as well as analog playback of vinyl records, helping you take your performances to the next level.

Για υποστήριξη...

email Boήθειας

Eχετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σχετικό με συστήματα audio video; Eρωτήσεις γύρω από τεχνικά χαρακτηριστικά, δυσνόητους όρους ή διαβάσατε κάτι που δεν το καταλαβαίνετε; Δεν είστε ο μόνος... Χρησιμοποιήστε το mail βοήθειας του avmentor.gr, και θα έχετε την απάντησή σας το συντομότερο.

avmentor Forum: Οι ομάδες συζήτησης του avmentor.gr

Ανταλλάξτε απόψεις, βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας, και ξεκινήστε τα δικά σας θέματα!

800.2: Musical Fidelity's second version of the Nu-Vista 800.

800.2: Musical Fidelity's second version of the Nu-Vista 800.

The original Nu-Vista 800 enjoyed the top-of-the-line Nu-Vista spot since its introduction in 2013 till its discontinuation in 2021, due to supply shortages of parts. This summer, the company unveiled their rework of the Nu-Vista 800, named the 800.2 and brought the legendary amp back – improved!